Misha lansează single-ul şi videoclipul "Vamos"

15 decembrie 2015   Viață de vedetă

Cântăreaţa Misha revine cu un nou single - "Vamos", prin care aduce vara mai aproape, atmosfera relaxantă şi priveliştele de vis.

După colaborările cu DJ Sava pentru single-uri că Tenerife,"Te strig" şi "Amor a Monaco",Misha lansează un nou single, "Vamos".

Este o poveste despre reîntâlnirea cu anotimpul cald,plină de emoţii sincere,melancolie,priviri duioase,dar şi o invitaţie la dans,la iubire,la regăsire,Vamos este un nou single cu versuri în limba spaniolă şi a fost compus de către Ciprian Blaga şi DJ Sava. 

Videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu şi a fost filmat pe parcursul a câteva zile în Franţa,pe plajă,dar şi pe străduţele care emană energie pozitivă şi romantism. 

Misha a revenit la începutul anului 2015 cu single-ul şi videoclipul "Te strig",în colaborare cu DJ Sava şi Connect-R,prima colaborare dintre cei trei. Ulterior,în luni mai a aceluiaşi an,DJ Sava şi Misha s-au întors din Monaco cu videoclipul "Amor a Monaco",filmat într-un decor exotic,din care nu lipseşte şampania,soarele,yaht-urile,peisaje luxuriante şi femeile frumoase.

Vezi noul videoclip al artistei Misha-Vamos mai jos:

Mai multe