Modul adorabil în care Lady Gaga a sărbătorit câştigarea Globului de Aur

9 ianuarie 2019   Viață de vedetă

Lady Gaga a avut o apariţie spectaculoasă la Glorburile de Aur 2019. Piesa-fenomen, „Shallow”, a câştigat la categoria „Best Original Song”. Lady Gaga a ţinut neaparat să împartă premiul cu Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt, care au susţinut-o şi au ajutat-o să compună piesa.

„Ca femeie, este foarte greu să fii luată în serios ca muzician şi compozitor”, a declarat Gaga în timpul galei.

Christian Carino, logodnicul artistei, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Lady Gaga într-o ipostază în care nu te-ai fi aşteptat să o vezi, după decernarea premiilor. 

Este cunoscută pentru apariţiile sale extravagante şi concertele spectaculoase, însă această imagine o pune pe artistă într-o nouă lumină. Şi dacă te-ai fi aşteptat ca artista să sărbătorească  câştigarea premiului  până dimineaţa, trebuie să afli că nu e deloc aşa.

Lady Gaga a fost fotografiată în pat, ţinând în mână statueta pe care abia a câştigat-o, dar şi alături de un castron cu cereale şi o cutie cu cereale cu fructe. Artista zâmbeşte în timp ce îşi ţine mâna la ochi şi pare foarte fericită.

Cântăreaţa, şi mai nou actriţa principală a filmului „S-a născut o stea”, a oferit momente de neuitat celor care au urmărit premiile Globurile de Aur. Rochia purtată de Gaga a fost semnată de Valentino şi a necesitat doi oameni pentru a purta trena.

Cu toate acestea, rochia de poveste nu a fost cea mai scumpă piesă a ţinutei. Ea a fost asortată cu bijuterii în valoare de cinci miloane de dolari. Colierul a fost creat special pentru această ocazie de faimoasa casă de bijuterii Tiffany & Co. Colierul, numit „Aurora”, conţine 300 de diamante briliante şi un diamant în formă de pară în valoare de 20 de carate. 

Mai multe