Moduri de a reîntineri podoaba capilară

29 februarie 2016   Viață de vedetă

Dacă părul tău nu pare la fel de sănătos ca în adolescenţă, dă vina pe... înaintarea în vârstă. Odată cu trecerea anilor, părul va fi mai subţire, mai uscat şi mai lipsit de strălucire. Află care sunt trucurile dpentru a restabili hidratarea, a adăuga volum şi a-l face mai uşor de aranjat.

Catifelare

Nu auzi pe nimeni,niciodată,spunând că îi place când părul este uscat şi tern. Există o explicaţie ştiinţifică pentru modificările care pot afecta pletele. Din moment ce glandele sebacee sunt în mare parte sub control hormonal,ele pot deveni mai puţin active pe măsură ce organismul se schimbă. În plus,sursele de căldură de la uscător sau ondulator adaugă noi probleme. 

Restabileşte sănătatea părului tăunatural cu o mască din sevă de plante,pentru a-l mai catifelat şi hidratat,plus peptide şi aminoacizi, pentru a consolida foliculii abuzaţi. 

Protecţie

Protejează părul cât timp este încă umed,cu un protector termic. În plus,acesta reduce ruperea,potrivit unui studiu publicat în International Journal of Cosmetic Science.

Păr fortificat

Deteriorarea se produce adesea treptat,dar pentru unele femei,ea poate să apară peste noapte. Într-o zi te uiţi în oglindă şi surpriză! Îţi poţi vedea scalpul. Explicaţia este simplă. Podoaba capilară trece prin cicluri de creştere,iar la o anumită vârstă,ele pot încetini. Dar nu este totul pierdut. Aceşti foliculi lenţi pot fi stimulaţi.

Ia-ţi un şampon cu scoarţă de salcie,pentru a curăţa bine scalpul,şi cu proteine,​​pentru a întări din nou firul de păr. Pentru subţierea semnificativă,ia un şampon cu minoxidil. Acesta stimulează creşterea părului la femei.  Folosit zi de zi,te poţi aştepta la rezultate în doar 12 săptămâni. 

Volum

Odată cu subţierea părului,apar şi restul problemelor,între care lipsa de volum a podoabei capilare. Orice ai face,firele stau lipite de scalp. Nu te îngrijora,există soluţii şi pentru asta.

Foloseşte un produs cu pulverizator,special pentru volum. Concentrează-te pe rădăcini,nu pe firul de păr. Apoi ridică şuviţele circa 3 centimetri şi pulverizează iar,din faţă spre spate mergând.  Perie apoi şi în răspăr pentru un plus de volum. 

Mai multe