Motanul Alinei Radu are zgardă de 140 de euro

24 martie 2011   Viață de vedetă

Alina Radu, cunoscută telespectatorilor pentru rolul ei de asistentă, mai întâi a lui Mihai Morar, apoi a lui Luis Lazarus, are un motan pe care l-a primit cadou de la iubitul ei, Cătălin.

Cum e la mare modă printre vedete să ai un animal de companie,nici Alina Radu nu putea face o excepţie.

Ea are un motan birmanez pe care îl adoră. Vedeta nu putea alege un nume comun pentru mult îndrăgitul ei necuvântător. Aşa că l-a botezat Mozart. “I-am dat numele ăsta pentru că era extrem de gălăgios când era mai mic,noi spuneam că e vesel şi îi place să cânte”, ne-a declarat ea.

Motanul a fost un cadou de la iubitul ei,Cătălin. Primele zile în compania lui Mozart au fost liniştite,prevestind parcă furtuna ce avea să urmeze: “După o săptămână făcea numai nebunii”.

Alintatul familiei doarme în pat cu Alina. “Nu poţi scăpa de el, te sufocă. E ca un copil”, ne-a povestit vedeta.

Despre momentele speciale în compania lui Mozart, Alina ne-a mărturisit că este impresionată de faptul că,atunci când nu e acasă,motanul se aşază pe covor lângă uşă şi nu se ridică până când ea nu se întoarce.

Motanul brunetei este un răsfăţat:“Îi facem toate mofturile,îi luăm jucării şi tot felul de specialităţi de mâncare. E mereu în centrul atenţiei,mereu mângâiat,mereu pus pe joacă”.

Mozart are şi zgardă cu cristale Swarovski, care a costat 140 de euro,dar pe care nu o suportă. Domnişoara Radu ne-a declarat că ar face orice pentru animalul ei,care se pare că “a dresat-o” complet.

Mai multe