Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Apropiaţii săi au dat o veste extraordinară

20 iulie 2020   Viață de vedetă

Deşi familia campionului de Formula 1 a încercat să ţină ascunsă starea de sănătate a acestuia, se pare că există semne de îmbunătăţire şi sunt speranţe că acesta va fi putea văzut de întreaga lumea, din nou.

Veştile bune vin tocmai de la Jean Todt, fost director la Ferrari în perioada în care Michael Schumacher încă se afla în cele mai mari competiţii de Forumula 1. Jean Todt a fost să-l viziteze pe fostul campion şi, ulterior, a făcut declaraţii publice despre starea de sănătate a acestuia.

„L-am văzut săptămâna trecută. Luptă în continuare. Sper că lumea va putea să îl vadă din nou. El şi familia lui muncesc acum pentru a realiza acest lucru”, a spus Jean Todt, conform Daily Mail.

Au trecut aproape 7 ani de când Michael Schumacher a fost victima unui teribil accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. De atunci, familia s-a luptat să îl ţină în viaţă pe fostul campion, iniţial intrând în comă din cauza traumatismului cranian sever şi hemoragiei cerebrale suferite. Ulterior, fostul campion a fost externat, iar de atunci se află în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, sub supraveghere medicală.

Familia a fost rezervată în declaraţii de-a lungul anilor, însă faptul că poate fi vizitat şi faptul că Jean Todt a dezvăluit informaţii despre acesta, pot fi semne că Michael Schumacher se reface şi că este mult mai bine.

Sursa foto: 

Mai multe