Nu suportă sendvișurile! Ce face în pauza de masă actrița cu ciudata fobie alimentară?

3 octombrie 2024   Viață de vedetă

Anna Maxwell-Martin are o fobie alimentară ieșită din comun, care o împiedică să-și facă bine treaba la locul de muncă. Cum se descurcă când anxietatea o cuprinde la serviciu?

Actrița de 47 de ani din „Line Of Duty” nu suportă să vadă sendvișuri, maioneză și frigidere deschise. Simpla lor prezență îi creează ei o stare de iritare maximă, care nu poate fi ținută în frâu decât dacă vedeta de la Hollywood face un gest extrem. Ce măsuri ia Anna Maxwell-Martin când se declanșează fobia ei neobișnuită?

Anna a dat vina pe fobia ei alimentară în timp ce era însărcinată cu cele două fiice ale ei și se simțea „rău, rău, rău, de de-abia mă mai țineam pe picioare”. Iar acum, actrița a ajuns în situția în care nici măcar nu mai poate păși într-o cameră de hotel care are frigider de teamă că anxietatea pe care i-o creează un frigider deschis devine insuportabilă.

„Dacă sunt pe platoul de filmare și sunt aduse sandvișuri în pauza de masă… ca să înțelegeți în ce situație mă aflu, nici măcar nu pot spune cuvântul «sendviș» fără să-mi dea o stare complet aiurea… trebuie să le spun oamenilor să le scoată din încăpere imediat”, a ținut să precizeze Anna despre fobia ei de sandvișuri, în revista The Sun.

„Îmi pare rău, dragi actori, dar nu le veți mânca. Sau, dacă vreți să mâncați sendvișuri, vă invit afară, nu în aceeași încăpere cu mine!”, a continuat vedeta să ne surprindă cu fobia ei neobișnuită. „Tocmai ieri mă aflam într-un tren în care existau sendvișuri și întreaga experiență a fost un adevărat coșmar pentru mine, trebuie să recunosc”, a continuat să povestească actrița.

Asemenea fobie nu este des răspândită, însă, la fel ca orice altă teamă de ceva anume, le afectează viața celor care suferă de așa ceva fără să aibă prea multe de făcut în această privință.

Totuși, e bine că cei cu care lucrează Anna Maxwell-Martin înțeleg disconfortul real pe care-l simte ea și încearcă de fiecare dată să-i ușureze viața cum pot și preferă să-și consume sendvișurile undeva unde Anna nu este prin preajmă.

foto - Shutterstock

Mai multe