Numele real al lui Mr. Pink. Iubitul Monicăi Gabor a scris o carte despre experienţa lui budistă

15 octombrie 2018   Viață de vedetă

De când a plecat din România şi a ajuns în America, ţara tuturor posibilităţilor, Monica Gabor a avut o singură relaţie. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu se iubeşte de câţiva ani cu Mr. Pink. Nu se cunosc multe detalii despre el. E un afacerist chinez stabilit în America ce are o companie care produce o băutură energizantă. Dar am aflat detalii despre el, mai ales numele real al lui Mr. Pink.

Monica Gabor a încercat să ţină secrete mai multe aspecte ale vieţii lui Mr. Pink. De exemplu, numele lui real este Ji Xiang. S-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China. Presa internaţională susţine că Mr Pink a obţinut titlul de 'Reîncarnare a lui Budha cel viu'.

Timp de 6 ani a studiat religia în Nepal şi India. A locuit trei ani într-o mănăstire. Apoi Mr. Pink a devenit Singa Rinpoche al 8-lea şi a înfiinţat o societate al cărei lider era chiar el. Perioada aceasta a fost documentată într-un jurnal care, ulterior, a fost publicat cu titlul 'I’m Such a Living Buddha'.

”Atunci când s-a confruntat cu probleme în viaţă legate de iubire, celebritate sau sănătate, Singa Ripoche le-a rezolvat într-un mod profund, cu înţelegere şi blândeţe. Pentru oamenii moderni, prinşi într-un iureş de anxietate colectivă, această carte este o adevărată uşurare pentru suflet”, spune descrierea cărţii.

În 2006, a încercat să lanseze un album de muzică rock şi hip-hop. Autorităţile nu au fost de acord şi l-au interzis. Mr. Pink nu a putut intra un an în Taiwan. Avea o sumedenie de CCD-uri şi DVD-uri cu chipul său pe ele. Un fost director al companiei lui Mr. Pink a făcut şi el câteva dezvăluiri despre afaceristul chinez.

Când şi-a cunoscut şeful, fostul director a aflat că Mr. Pink este un cântăreţ, scriitor şi lider spiritual în China. În prezent este o apariţie modestă. Mr. Pink nu ia parte la evenimente publice. De cele mai multe ori, Monica Gabor apare neînsoţită la ele.

”I-am cunoscut familia. Mama şi sora mea l-au cunoscut şi sunt încântate. Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate 3 ani, în India. A renunţat la bunuri şi a trăit modest. Mi-am dat seama cât contează să stai într-un mediu simplu, fără maşini, bogăţii şi să-ţi dai seama care sunt cadourile vieţii. În pustietate şi-a dat seama că asta contează foarte mult. El crede în Karma, crede că viaţa e un cerc şi că tot ce faci ţi se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo şi că ne-am întâlnit”, a declarat Monica Gabor în urmă cu câţiva ani.

Mai multe