O croitoreasă a ridicat sala în picioare la "Românii au Talent" şi a primit Golden Buzz. "Eşti fenomen"

9 februarie 2019   Viață de vedetă

Prime ediţie a sezonului 9 "Românii au talent", difuzat de ProTv, a adus şi primul Golden Buzz. O croitoreasă de 38 de ani din Bucureşti a ridicat sala în picioare şi i-a cucerit pe juraţi. 

Ana Maria Pantaze i-a lăsat pe juraţi fără replică atunci când a început să cânte o piesă a cântăreţei Etta James, cu vocea artistei Janis Joplin. 

A intrat timidă pe scenă şi neîncrezătoare, însă de îndată ce a început să cânte, Ana Maria s-a transformat total. Cei patru juraţi au amuţit în faţa talentului ei. 

Mihai Petre a fost atât de impresionat de calităţile vocale ale croitoresei, încât i-a oferit Golden Buzz. Aşadar, ea va ajunge direct în semifinale.

"Eşti fenomen!”, a spus Andra. 

“Tu eşti esenţa acestui show. (…). Eu am lipsit ceva vreme, dar mereu am crezut că show-ul ăsta este despre oameni ca tine, care vin cu emoţie sinceră şi ne lovesc de ne ia naiba – croitoreasa care a venit şi m-a dat pe spate cu vocea ei”, i-a spus Mihai Petre după ce i-a dat Golden Buzz-ul croitoresei.

Ana Maria Pantaze trăieşte din salariul modest de croitoreasă pe care îl primeşte de la patronii săi. De câţiva ani buni însă, ea şi-a dezvoltat pasiunea pentru muzică şi a început să cânte, fredonînd în baie, şi, ulterior, la karaoke cu prietenii.

Nici ei nu i-a venit să creadă de succesul pe care l-a avut la "Românii au Talent". 

“Nu mă aşteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă aşteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieşit bine, am avut oameni care m-au susţinut şi care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă aşteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoţiile au fost mari şi sunt şi acum”, a declarat Ana Maria Pantaze.

Mai multe