O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei: ”Râzi că proasta întruna că aşa te duce capul ăla sec pe tine”

8 martie 2019   Viață de vedetă

O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei. Femeia nu a ţinut cont de nimeni şi nimic după ce s-a enervat. A mustrat-o pe micuţă folosind cuvinte nepotrivite pentru un cadru didactic. Incidentul a avut loc la o grădiniţă din Bucureşti.

O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei, în Bucureşti. Copiii de 4 ani din grupa fetei orfane au fost toţi martori la grozăvie. Adevărul a ieşit la iveală cu ajutorul unui părinte. Acesta a ascuns în haina copilului său un reportofon.

Aparatul a înregistrat tot ce s-a întâmplat în grădiniţa din Bucureşti. Informaţiile au fost făcute publice apoi, în mediul online. Incidentul de la masa de prânz a grupei mijlocie a grădiniţei Dumbrava Minunilor din Bucureşti a şocat părinţii.

O fată orfană a fost certată grav de educatoarea ei

“Taci odată din gură că numai gura ta se aude! Iară vorbeşti ca ţaţele? Ieşi afară de-acolo! Râzi că proasta întruna că aşa te duce capul ăla sec pe tine. Suntem la masă, fată, nu mai vorbeşti neîntrebată ca zăpăcita! Pune mâna şi mănâncă, că-ţi dau vreo câteva acuma de nu te vezi. Tot tu plângi? Du-te acolo la locul tău şi cântă cu copiii”, au fost cuvintele dascălului Venera Tecar.

″N-am putut să le ascult de la cap la coadă... m-au lăsat mut! Am zis că e imposibil aşa ceva. Cu tot felul de jigniri care nu trebuie spuse unor copii de patru ani”, a mărturisit Marian Sandu, tatăl care a pus reportofonul în haina copilului său.

Educatoarea nu e la prima abatere

Ce s-a întâmplat în grădiniţa Dumbrava Minunilor din Bucureşti, înainte ca fata orfană să fie certată grav:

  • Educatoare: “De-abia te mişti. Pune mâna şi colorează şi lasă plânsul! Codaşii, codaşii! Şi codaşii de la masa asta!“
  • Educatoare: “La ce ne ajută degetele?”
  • Copil: “Să ne jucăm!“
  • Educatoare: “Taci odată! Cu ce mănânci, cu picioarele? Atâta de blegi... ca mămăligile! Alexia, ce dracu cauţi aicea, că-ţi dau vreo două, nesimţito... Ia de-aici!”

Părinţii sunt şocaţi

Marian Sandu: ”Şi ceilalţi părinţi sunt la fel de revoltaţi ca şi mine. Am făcut o petiţie şi am dus-o la doamna directoare.”

Iuliana Radu, reprezentantul grădiniţei: “Doamna Tecar nu a mai intrat la grupă până se va finaliza cercetarea disciplinară a doamnei.”

Delia Chivarean, inspector şcolar: “Era debutanta, ne-a anunţat azi că îşi dă demisia.”

Efectele jignirilor asupra fetei orfane

Conform specialiştilor, micuta de 4 ani, orfană de mamă, va creşte cu sechele. Psihicul şi sufletul ei au fost grav afectate de educatoarea care, teoretic, trebuie să joace rolul unei a doua mame pentru toţi copiii din grupa de care are grijă, informează ştirileprotv.ro.

Mai multe