O femeie a ajuns la spital după ce a râs la o glumă

4 decembrie 2018   Viață de vedetă

Un caz ce pare ireal, dar este adevărat. Un bărbat a publicat pe contul său de Reddit o întâmplare ce a şocat. O femeie a ajuns la spital după ce a râs la o glumă, din cauza lui. Bărbatul susţine că femeia e colega lui şi o place. A vrut să o impresioneze şi i-a spus o glumă.

Nici măcar o secundă nu i-a trecut prin cap că ar putea să îi facă rău. Bărbatul susţine că, din cauza a ceea ce s-a întâmplat cu colega lui, a fost dat afară.

O femeie a ajuns la spital după ce a râs la o glumă

”E o colegă la muncă pe care o plac. Suntem prieteni buni. Eram la masa de prânz şi făceam glume despre meme-urile depresive, cum fac mulţi prieteni. Mi-a venit în cap ideea să îi spun ”Hey, ştii ce e la o literă distanţă de ”sad” (n.r. trist)? DAD! (n.r. tată)” şi am vărsat şi două lacrimi.

I s-a părut amuzant. Extrem de amuzant. Atât de amuzant încât a căzut la podea şi râdea. După 30 de secunde de râs, şi-a pus mâinile la piept şi a strâns de el, tuşind. Am întrebat-o dacă este bine, moment în care a părut că începe să aibă convulsii.

M-am speriat grav. Am crezut că are o criză şi am pus mâna pe telefon. În secunda respectiva, managerul meu a intrat. M-a vazut cum stau deasupra ei, ea întinsă la podea. S-a înfuriat imediat, dar i-am spus că are o criză şi că sun la 911. Din fericire, i-am explicat managerului ce s-a întâmplat după ce a plecat ambulanţa.

Se pare că prietena mea are astm şi gluma mea i-a cauzat o criză. De fapt, ea îmi făcea semn din mâini să îi dau inhalatorul. Am fost la un pas să îmi pierd locul de muncă”, a mărturisit tânărul pe Reddit, citat de boredpanda.com.

Mai multe