O femeie a fost la un pas de moarte după ce şi-a injectat suc de fructe în vene: "Am crezut că îmi vor face bine"

25 martie 2019   Viață de vedetă

O chinezoaică de 51 de ani a fost la un pas de moartea după ce şi-a injectat intravenos un mix din sucuri de fructe, gândindu-se ca ar profita astfel mai bine de aportul de nutrienţi.

Zeng, femeia din China s-a gândit că dacă îşi va injecta în vene un mix de sucuri de fructe va beneficia mai repede de proprietăţile acestora, însă ideea sa a costat-o scump. Femeia a ajuns la spital într-o stare alarmantă. 

La scurt timp după ce şi-a injectat în sânge un smoothie făcut din 20 de fructe, a început să se simtă rău şi să aibă furnicături în braţ, apoi a făcut febră.

Speriat, soţul ei a dus-o la spital şi a fost internată la terapie intensivă. 

Doctorul Liu Jianxiu a constatat că femeia suferea de o infecţie gravă, care se răspândise în tot organismul. Rinichii îi erau afectaţi, la fel şi ficatul şi inima. A fost supusă dializei şi i s-a administrat un tratament cu antibiotice.

Citeşte şi: Andreea Marin s-a gândit la suicid din cauza bolii

„A vrut să-şi introducă vitaminele direct în corp, crezând că astfel va profita la maximum de beneficiile lor. A pus smoothie-ul într-o pungă de plastic şi şi-a administrat-o pe post de perfuzie”, a povestit medicul care s-a ocupat de acest caz. 

Femeia a stat 5 zile la terapie intensivă, apoi a fost transferată la departamentul pentru afecţiuni renale. Acum se află în afara oricărui pericol. 

Citeşte şi: Horoscopul runelor 25-31 martie. Vărsătorii dau lovitura!

Femeia a dezvăluit că nu se gândea că fructele îi vor face atâta rău. 

 „Am crezut că fructele proaspete sunt deosebit de hrănitoare şi că mi-ar face bine să mi le injecteze direct în corp. N-aveam nici cea mai mică idee despre cât de mult rău îmi voi face”, a declarat ea.

Sursă: digi24.ro

Mai multe