Oana Roman a făcut senzaţie la nunta Adelinei Pestriţu. "Ce mult ai slăbit! Superbă"

22 iulie 2019   Viață de vedetă

Oana Roman a atras toate privirile la nunta Adelinei Pestriţu! Vedeta a mai dat joc câteva kilograme, iar rochia pe care a purtatat-o la petrecere i-a pus silueta în evidenţă.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit sâmbătă, 20 iulie. Evenimentul a fost unul fastuos, la care au participat sute de persoane. Printre invitaţi s-a aflat şi Oana Roman, care a atras toate privirile.

Oana Roman a avut două ţinute: o rochie scurtă, cu flori, pentru cununia religioasă. Rochia lungă, albastră, pe care a ales-o pentru seară, a fost cea care a pus-o însă în evidenţă. Vedeta a reuşit să slăbească, iar outfitu-l ales i-a venit mănuşă.

Vedeta a postat mai multe fotografii de la eveniment pe Instagram, iar comentariile nu au întârziat să apară. Oana Roman şi-a uimit fanii: "Eşti superbă", "Senzaţie", "Ce mult ai slăbit. Felicitări", sunt doar câteva dintre părerile oamenilor.

        Vezi această postare pe Instagram                   Casa de piatra @adelina.pestritu Si @steblea.virgil ❤ rochie @catalea.ro O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe Iul 20, 2019 la 11:00 PDT

Casa de piatra @adelina.pestritu Si @steblea.virgil ❤ rochie @catalea.ro

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit civil săptămâna trecută, iar anul trecut au devenit părinţii unei fetiţe, ce poartă numele Zenaida Maria.

Oana Roman, tot mai slabă

De la începutul anului 2019, Oana Roman s-a apucat serios de treabă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ea a reuşit să dea jos câteva kilograme graţie dietei şi a procedurilor de înfrumuseţare.

Vedeta se simte extrem de bine în pielea ei, astfel că postează numeroase fotografii pe reţelele de socializare.

"Before and after! După 6 săptămâni de proceduri, dieta si sport, cam astea sunt rezultatele! Minus 5-6 kg si cam minus 4cm pe peste tot", a scris Oana în dreptul altei fotografii, pe Instagram, în urmă cu câteva luni. 

Mai multe