Obiceiuri care determină lăsarea sânilor

24 martie 2015   Viață de vedetă

Lăsarea sânilor nu poate fi complet evitată, fiindcă materialul genetic, vârsta şi alăptatul influentează acest aspect. Însă, poţi controla alte obiceiuri care accelerează procesul de lăsare a sânilor.

Fumatul

Pe lângă faptul că afectează plămânii,fumatul are un efect negativ şi asupra aspectului pielii. Din această cauză,sânii tăi se pot lăsa,iar pielea poate îmbătrâni prematur. 

Nu foloseşti loţiune de protecţie solară

Dacă te expui la soare fără să aplici pe piele o loţiune cu factor UV,razele solare determină scăderea nivelului de colagen din piele,o proteină care inhibă apariţia semnelor îmbătrânirii. Din această cauză,pielea decolteului poate avea de suferit.

Ţii diete extreme

Dacă slăbeşti brusc multe kilograme şi nu faci sport pentru a-ţi tonifia corpul,pielea se poate lăsa. Una dintre zonele corpului care are de suferit sunt sânii,întrucât se pot lăsa destul de mult,căpătând un aspect inestetic.

Nu porţi sutienul potrivit

Dacă faci sport fără să porţi o bustieră sau un sutien cu o bună susţinere,te poţi confrunta cu dureri şi,în timp,cu lăsarea sânilor. De aceea,este important să alegi sutiene care îţi menţin sânii fermi şi ridicaţi.

Mai multe