Parfumul: cum îl aplici ca să dureze mai mult

27 decembrie 2015   Viață de vedetă

Pentru ca parfumul tău preferat să dureze mai mult şi să te pună în valoare, trebuie să-l aplici cunoscând câteva reguli de bază. Află de la parfumierii francezi cum să obţii efecte maxime!

Foloseşte mai întâi o cremă

Puţine femei ştiu că,înainte de aplicarea parfumului,trebuie să folosească o cremă hidratantă,fără miros,pe zonele de piele unde va fi pulverizat lichidul. Pe pielea uscată,mireasma se pierde mult mai uşor. Abţine-te să freci zona pe care te-ai parfumat! Pentru un efect sporit,foloseşte produse din aceeaşi gamă,cu mirosuriasemănătoare:pe lângă parfum,foloseşte şi gel de duş,loţiune pentru corp,cremă şamd.

Îmbracă-te şi apoi pulverizează

Aplică parfumul numai după ce te-ai îmbrăcat şi ai pus toate accesoriile. Ca să nu pătezi hainele din materiale sensibile (mătase,bumbac fin), pulverizează parfumul în aer,în sus,apoi lasă stropii minusculi să cadă pe tine.  Oparte din parfum se va pierde astfel,dar hainele tale nu vor avea de suferit.

Aplică-l pe zonele de puls

Pulverizează pafumul în aşa-numitele zone de puls – acolo unde vasele de sânge sunt mai aproape de piele şi poţi simţi pulsul. Aceste puncte emană căldură,care difuzează mai uşor mireasma parfumului tău preferat. Este vorba despre baza gâtului,decolteu,încheieturile mâinilor,în spatele urechilor,a genunchilor şi a coatelor.

Pe părul proaspăt spălat

O altă modalitate de a aplica parfumul este pe părul proaspăt spălat şi uscat. În mişcare,părul va răspândi parfumul. Pentru ca alcoolul pe care-l conţine să nu-ţi usuce podoaba capilară,pulverizează parfumul de la o oarecare distanţă de păr.

Mai multe