Patrick Dempsey – Anatomia unui pasionat de maşini

3 ianuarie 2017   Viață de vedetă

Salut! Sunt Patrick şi sunt dependent de viteză. Şi nici măcar nu mă tratez! Aşa s-ar putea prezenta vedeta de la Hollywood, Patrick Dempsey, într-un grup de suport. Actorul din “Anatomia lui Grey” este pasionat de maşini clasice şi recent, petrece mai mult timp pe circuit decât pe platourile de filmare.

Doctorul Derek Shepherd i-a frânt inima lui Meredith în serialul “Anatomia lui Grey”,apoi s-a apucat de curse. Concluzia este chiar atât de simplă. Sau o simplificăm noi. Tot ce s-a întâmplat între aceste două evenimente este doar… viteză.

Patrick Dempsey este proprietarul unei colecţii de maşini sport şi vintage. Actorul întoarce capete oriunde merge. “Maşina pe care o conduc,nu eu”,spune Dempsey,mai în glumă,mai în serios. A concurat în competiţii prestigioase,cum ar fi legendara cursă de 24 de ore de la Le Mans,dar a alergat şi la Daytona. “Aş părăsi Hollywood-ul într-o fracţiune de secundă şi mi-aş petrece tot restul vieţii pe pistă,dacă aş putea”,a fost declaraţia şocantă a actorului.

Nominalizatul la premiile Golden Globe spune că participarea la curse nu este doar un hobby. Nu este genul care doar să facă o poză pe pistă,ca să dea bine într-o revistă sau pe reţelele de socializare.

Mai multe