Paul McCartney s-a însurat a treia oară

10 octombrie 2011   Viață de vedetă

Starul şi aleasa sa, Nancy Shevell, şi-au pus la un loc averile care însumează 814.000.000 de euro.

Nuntă în curtea casei. La vârsta de 69 de ani,celebrul cantautor Paul McCartney s-a însurat ieri,la Londra pentru a treia oară. Aleasa inimii sale se numeşte Nancy Shevell,în vârstă de 51 de ani.

Legendarul membru al trupei Beatles,Paul McCartney,s-a căsătorit ieri cu Nancy Shevell,moştenitoarea unui bogat om de afaceri din New York. Cei doi şi-au unit nu numai destinele,ci şi averile,care însumează 814 milioane de euro.

La cununia civilă care a avut loc la primăria din Marylebone (centrul Londrei) au participat numai 30 de invitaţi.

Petrecerea a avut loc într-un cort îmbrăcat în trandafiri galbeni şi roz,ridicat în curtea casei starului,din capitala britanică,unde au chefuit 135 de nuntaşi.

Cu o zi înainte,McCartney şi Shevell,care e de origine evreiască,au participat la o ceremonie religioasă la o sinagogă londoneză.

Starul i-a cumpărat miresei o verighetă de 485 de mii de euro. Chiar dacă e foarte zgârcit şi a avut mari probleme cu cea de-a doua soţie,McCartney nu i-ar fi cerut lui Shevell să semneze un contract prenupţial,după ce mireasa i-a spus:"Am diamantele mele...",potrivit unor surse apropiate.

Credit foto:Guliver/spalshnews

Citeşte mai multe pe Click.ro!

Mai multe