Pe urmele lui Kate & William

9 mai 2011   Viață de vedetă

Clopotele au bătut în familia regală a Marii Britanii. Prinţul William şi Kate Middleton au transformat iubirea lor într-un eveniment al secolului.

Londra,în straie de sărbătoare

După multe aşteptări şi pronosticuri din partea presei,basmul s-a înfăptuit şi Catherine Middleton,acum Ducesă de Cambridge,a devenit soţia prinţului William. Cei doi şi-au jurat fidelitate în maiestuosul edificiu gotic Westminster Abbey.

Vădit emoţionată,mireasa a păşit în catedrală la braţul tatălui ei,Michael. Ea a radiat de fericire la rostirea jurămintelor şi a fost foarte hotărâtă când şi-a luat angajamentul de a fi alături de William toată viaţa. O fi cu happy end?!

O mireasă strălucitoare

Kate Middleton a avut o apariţie spectaculoasă. Până şi prinţul William a complimentat-o în văzul tuturor. Ea a îmbrăcat o rochie de mireasă semnată Sarah Burton şi a asortat un voal cu diamante. Buchetul de mireasă a fost realizat din garoafe turceşti,mirt,lăcrămioare şi zambile. Kate a depus buchetul la Mormântul Soldatului Necunoscut din Westminster Abbey.

Săruturi... de milioane

După slujba religioasă,mirii s-au urcat în caleaşca regală roşie,trasă de patru cai albi. Ei au plecat către Palatul Buckingham salutând mulţimea copleşitoare. Prinţul William şi Kate au făcut spectacol şi s-au sărutat de două ori în balconul palatului,spre deliciul publicului.

Întreaga familie le-a stat alături,în frunte cu Regina Marii Britanii. Printre invitaţii de renume de la eveniment s-au numărat Sir Elton John,familia Beckham şi Regele Mihai,însoţit de Principesa Margareta.

Mai multe