Picioare obosite? Iată cum le răsfeţi!

11 iunie 2014   Viață de vedetă

Dacă ai picioarele uscate şi crăpate de ceva vreme sau le simţi doar obosite după o zi lungă la locul de muncă, oferă-le un tratament spa la domiciliu, urmând sfaturile următoare. Şi ele au nevoie de grijă şi răsfăţ măcar o dată pe săptămână.

Începe prin a le înmuia într-un lighean cu apă şi vei simţi aproape imediat cum tensiunea începe să dispară. Dacă tot nu ai ce face între timp,poţi sta şi cu o mască din căpşuni şi miere pe faţă.Citeşte ceva sau uită-te la televizor.

Stai cu ele aşa timp de10-20 de minute şi apoi usucă-le cu un prosop moale.

Aplică o loţiune hidratanta bună (de preferinţă cu mentă) şi masează uşor picioarele,pentru a le creşte circulaţia. Ca alternativă,poţi încerca şi nişte miere,în combinaţie cu rozmarin şi mentă,ca tratament pentru picioare!

Cum faci asta?Amestecă1/2 ceaşcă de miere cu o crenguţă de rozmarin proaspăt şi câteva picături de ulei de mentă şi aplică mixul pe picioarele umede. Lasă un pic să intre în piele şi apoi  pune-ţi nişte şosete pufoase.

Dacă ai pielea foarte uscată,nu ar fi rău să-ţi faci şi o exfoliere. Încearcă miere şi mult zahăr sau miere cu mălai,ca scrub home made. Adaugă şi puţin ulei de măsline,la oricare dintre combinaţii.

Citeşte şi:

Exfoliante pentru picioare fine ca mătasea

Scapă de mirosul neplăcut al picioarelor

Mai multe