Pippa Middleton face pilates pentru întreţinere

18 mai 2011   Viață de vedetă

Sora lui Kate Middleton, frumoasa care a cucerit inimile britanicilor, a dezvăluit care este secretul ei pentru menţinerea siluetei. Ea face pilates în fiecare săptămână.

Pippa Middleton a mărturisit că face şedinţe săptămânale de Pilates pentru a se menţine în formă,acestea ajutând-o să-şi îmbunătăţească stabilitatea şi ţinuta. Sora ducesei de Cambridge a scris că această activitate a devenit o necesitate săptămânală şi că reprezintă pentru ea o evadare minunată din stilul de viaţă aglomerat pe care îl are la Londra. 

Mai mult de atât,sora lui Kate Middleton a dezvăluit şi faptul că exerciţiile au ajutat-o să-şi stăpânească emoţiile dinaintea nunţii regale şi i-au redat încrederea în forţele proprii. Pippa,care a fost întotdeauna o fană a sportului,alternează exerciţiile Pilates cu înot,jogging,tenis şi schi.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari,Catherine (Kate) cu prinţul William,al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii,eveniment care a avut loc pe 29 aprilie,la Londra.

Mai multe