Planul de dietă anti–îmbătrânire

11 noiembrie 2015   Viață de vedetă

După o vârstă trebuie să avem grijă de noi, pentru că prin ceea ce facem, pielea noastră are de suferit. Aceasta începe să-şi piardă din elasticitate, începând să apară ridurile.

Planul detaliat pentru procesul de anti-îmbătrânire

1. Proteinele sănătoase presupun consumul de proteine pe baza de plante sănătoase,combinate cu peşte scăzut în grăsimi şi carne albă. O dietă bogată în substanţe nutritive pe bază de plante,a fost demonstrat că,creşte speranţa de viaţă în timp ce reduce riscul de apariţie de boli comune,cum ar fi problemele cardiovasculare,diabetul şi bolile legate de obezitate.2. Există trei opţiuni de mese principală şi trei opţiuni de gustări axate pe porţiuni controlate cu privire la planul de dietă. Asta înseamnă că mesele pot rămâne variate pe parcurs,dar trebuie concepute pentru a asigura substanţele nutritive de care are nevoie organsimul. Planul include,carbohidraţi sănătoşi pentru a ajuta la ridicarea nivelului de energie.3. Promovarea sănătăţii digestive prin alegerile alimentare din acest plan,ajută organismul să realizeze corect funcţia digestivă pentru a încetini procesul de îmbătrânire şi ajută la menţinerea greutăţii într-un mod echilibrat.4. Un regim de fitness de 5 minute de mare intensitate şi yoga este recomandat pentru a ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire.  

Iată care este planul:

Bea jumătate de pahar de apă caldă cu sucul de la o jumătate de grapefruit sau de la lămâie. Acest lucru va ajuta ficatul,vezica biliară şi funcţia digestivă. În plus,ajută metabolismul să ardă grăsimile.

Mănâncă un ou fiert sau o omletă,cu o bucată de somon afumat sau Tofu.

Morcov,măr şi suc de ghimbir. Acest suc stimulează sistemul imunitar,deoarece conţine fitonutrienţi şi enzime pentru anti-îmbătrânire,având parte de sănătate celulară. Ghimbirul funcţionează ca un tonic circulator şi digestiv. Asocierea acestui suc cu o mână de seminţe de dovleac,migdale sau nuci stimulează proteinele şi conţinutul de vitamine.

Spanac,fasole şi supă de linte. Adaugă o cană de fasole şi linte şi doi pumni mari de spanac la 300 ml de apă. Condimentează cu piper negru,usturoi,ardei roşu sau chili.

Peşte sau carne de pui,tofu  şi legume verzi fierte. Acestea să fie condimentate uşor cu chili,usturoi sau piper negru şi un pic de ulei de măsline.

O jumătate de cană de lapte de orez sau de migdale cu o linguriţă de cacao şi un praf de chili pentru a arde grăsimea.

:O ceaşcă de ceai de plante pentru calmare,cum ar fi,cel de muşeţel sau cel valerian.

Video:

Mai multe