Povestea femeii care a născut deşi era în comă de mai bine de 10 ani

11 ianuarie 2019   Viață de vedetă

O femeie de 29 de ani din statul american Arizona a adus pe lume un băieţel deşi se afla în comă de mai bine de 10 ani. Femeia care a adus pe lume bebeluşul între zidurile azilului din Phoenix, are 29 de ani şi de mai bine de 10 ani este în stare vegetativă.

Cel mai probabil, cineva a profitat de faptul că era în comă şi nu se putea împotrivi actului sexual. Şi sarcina a trecut nevăzută. Doar când femeia a început să geamă, îngrijitorii s-au sesizat, observând că intrase deja în travaliu.

”Din câte mi s-a spus, aceasta a fost auzită în timp ce gemea”, a declarat o sursă din cadrul spitalului. ”Îngrijitorii nu au ştiut ce se întâmplă cu femeia, nimeni nu ştia că este însărcinată, până când femeia a început să nască”, a adăugat sursa din cadrul spitalului.

În 29 decembrie, cu ajutorul unei asistente, a venit pe lume un băieţel sănătos. Toată întâmplarea a fost ţinută secret de angajaţii azilului până când cazul a ajuns în presa locală.

De la izbucnirea scandalului, directorul unităţii şi-a dat demisia, iar poliţiştii au preluat probe ADN de la toţi angajaţii pentru a vedea cine a recurs la acest gest. De asemenea, nici un angajat de sex masculin nu mai are voie să între singur în cabinetele femeilor.

După acest caz, o femeie a ales să îşi păzească fiica 24 din 24, iar un bărbat care are copilul internat in azilul din Phoniex a instalat o cameră video în salon. Până în acest moment, nu se ştie cine a lăsat-o pe femeie însărcinată, mai ales că nu putea să îşi dea acceptul pentru a avea relaţii intime.

Sursă foto: pixabay.com

Mai multe