Povestea lui Liv Tyler, frumoasa din „Stăpânul inelelor“

22 martie 2015   Viață de vedetă

Frumoasa actriţă cu ochi albaştri Liv Tyler s-a născut pe 1 iulie 1977, la New York, Statele Unite ale Americii. A intrat în lumina reflectoarelor ca model, însă actoria i-a surâs mai mult şi i se potriveşte de minune.

A aflat la 11 ani că tatăl ei este celebrul Steven Tyler

Până în 1988 a crezut că tatăl ei e Todd Rundgren,cu care Bebe Buell a avut o relaţie de lungă durată. La un concert Aerosmith,unde a mers împreună cu mama ei Bebe Buell,fot model,a simţit o legătură specială cu Steven. Iar când a văzut-o şi pe fiica acestuia din prima căsătorie,Mia,cu care seamănă izbitor,şi-a dat seama că este fiica lui. Mama sa i-a confirmat acest lucru,iar Liv a devenit din ce în ce mai apropiată de acesta. În 1991 a luat şi numele Tyler. În 1993 a apărut în videoclipul piesei Crazy,interpretată de Aerosmith.

Rolul prinţesei elfilor din „Stăpânul inelelor“ a consacrat-o

La 14 ani a călcat pe urmele mamei şi şi-a început cariera de model,iar în 1994 şi-a făcut debutul în cinematografie,în pelicula „Dincolo de tăcere “. Rolul care a făcut-o însă celebră este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia „Stăpânul inelelor“. Este cunoscută şi din filmul „Armageddon“,în care a apărut alături de Bruce Willis şi Ben Affleck..

A trecut printr-un divorţ

În ceea ce priveşte viaţa privată,acriţa a crezut că şi-a găsit jumătatea în persoana muzicianului britanic Royston Langdon. Cei doi s-au căsătorit în 2002,însă şi-au spus adio după şase ani. Şi-au dat seama că nu se potrivesc,dar au rămas buni prieteni,mai ales că au un fiu,Milo,în vârstă de zece ani.

Anul acesta a născut prematur

În 2014,Liv Tyler şi-a găsit din nou fericirea,în braţele agentului sportiv David Gardner,iar lucrurile între ei sunt foarte serioase,căci anul acesta,pe 11 februarie,Liv i-a dăruit un fiu,cu şase săptămâni înainte de termen. Băieţelul se numeşte Sailor Gene Gardner. Iar ca fericirea actriţei să fie completă,se pare că David a cerut-o de soţie. De curând,a fost zărită pe străzile din New York purtând un inel cu diamante pe inelarul stâng.

Mai multe