Prima apariţie la balconul regal al Ducilor de Sussex. Cum a fost la Trooping the Colour

12 iunie 2018   Viață de vedetă

”Trooping the Colour” este sărbătoarea oficială prin care Regina Elisabeta a II-a îşi aniversează ziua de naştere. Evenimentul a strâns laolaltă soldaţi britanici şi regimente din statele membre ale Commonwealth-ului care au defilat pe străzile Londrei în cinstea monarhului britanic. Tot astăzi au avut loc show-uri demonstrative ale Forţelor Aeriene şi saluturi militare cu salve de arme, pe care Regina Elisabeta şi familia sa le-au urmărit de la balconul regal al Palatului Buckingham.

Ziua de astăzi a fost, însă, marcată şi de o altă premieră: Ducii de Sussex, căsătoriţi pe 19 mai, au apărut pentru prima dată, alături de întreaga familie regală, la balconul regal de la Palatul Buckingham. Îmbrăcată într-un outfit în culoarea piersicii, cu o pălărie de tip fascinator, Meghan Markle a fost, fără doar şi poate, în centrul atenţiei.

Chiar şi Prinţul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a participat la acest eveniment, însă nu a luat parte la apariţia la balconul regal, el rămânând în grija bonei Maria Teresa Borrallo.

Vezi mai multe fotografii de la acest eveniment!

Mai multe