Prima iubită a lui John Travolta a murit în braţele actorului: „Am simţit cum a ieşit sufletul din ea...”

15 ianuarie 2021   Viață de vedetă

John Travolta s-a îndrăgostit de Diana Hyland când avea numai 23 de ani. Însă povestea de dragoste a celor doi actori n-a avut parte de un final fericit. Actorul şi-a pierdut prima mare iubire la numai câteva luni de când se întâlniseră.

Conform celor relatate de New York Post, Travolta a fost martor la moartea primei sale iubite. Hyland avea cancer şi şi-a dat ultima suflare în braţele iubitului ei. Dispariţia Dianei l-a afectat foarte mult pe starul hollywoodian, care îşi aduce aminte ultimele clipe din viaţa ei şi că „am simţit cum şi-a dat ultima suflare, cum a ieşit sufletul din ea”.

Revenirea bolii

Diana era cu 18 ani mai mare decât John şi avea crunta boală de dinainte de a-l cunoaşte pe actor. Cu toate astea, actriţa avea mari speranţe în viitor după ce făcuse mastectomie şi nici prin gând nu-i trecea că va reveni cancerul. Totuşi, exact asta s-a întâmplat.

La acea vreme, Travolta filma pentru Saturday Night Fever în New York. Imediat ce a aflat îngrozitoarea veste, actorul a luat primul avion spre casă, pentru a fi alături de iubita sa. Ştia că singurul lucru pe care putea să-l facă în asemenea situaţie era să o susţină cât putea el de mult pe Diana în noua ei bătălie cu cancerul. Din păcate, lupta pe care a dat-o Hyland a fost de scurtă durată...

La numai două săptămâni după ce primise diagnosticul, Diana a murit. Vorbind despre ultimele zile petrecute cu prima lui mare iubire, starul din Grease a declarat: „I-am oferit multă bucurie în ultimele luni din viaţa ei. Tot timpul simt că este alături de mine. Măcar gândurile ei îmi sunt aproape... Diana şi-a dorit tot ce-i mai bun pentru mine”.

Îşi făcuseră planuri împreuă

Hyland nu era o iubită oarecare pentru actor. El plănuia să-şi întemeieze o familie împreună cu Diana, să se mute împreună într-o casă cumpărată de amândoi. Pe întreaga durată a relaţiei lor, Travolta l-a întâlnit şi pe fiul Dianei, provenit dintr-un mariaj anterior, şi a apucat să se apropie şi de el.

Cei doi foşti iubiţi şi-au început idila în 1977, când amândoi au apărut în filmul

Iubita perfectă

„Mă distram cu Diana mai mult decât mă distrasem în toată viaţa mea. Şi culmea e că, înainte s-o cunosc, mă şi gândeam cum de nu eram şi eu în stare să am o relaţie serioasă”, a spus actorul în Daily Mail. Iar Diana îi împărtăşea sentimentele: „Mi-a spus că şi ea gândea la fel înainte să mă întâlnească. Şi când ne-am întâlnit, bum, eram perfecţi împreună!”

Moartea iubitei sale l-a afectat foarte mult pe actorul care n-a mai reuşit să se îndrăgostească de altcineva ani în şir. La 10 ani de la dispariţia lui Hyland din viaţa lui, John a întâlnit-o pe Kelly Preston, care i-a devenit ulterior soţie. Travolta şi Preston s-au căsătorit în 1991 şi au rămas unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood până în 2020, când Kelly a murit din cauza cancerului la sân.

Mai multe