Primele joburi ale starurilor

23 ianuarie 2013   Viață de vedetă

Astăzi, fac milioane de dolari, însă în trecut, aceste vedete s-au descurcat cum au ştiut mai bine! Iată ce joburi NU sunt trecute în CV-urile lor!

Mariah Carey-dintotdeauna divă!

Pentru Mariah,cântul i-a fost mereu drag,însă serviciul cu clienţii? Niciodată! Pe vremea când nu era celebră,a lucrat o perioadă,scurtă,ce-i drept,ca garderobieră,în New York. Şefii au dat-o însă afară,după ce şi-au dat seama că tânăra era prea temperamentală pentru post.

Queen Latifah-angajata «Regelui»

Un fel de-a spune,bineînţeles! La vârsta de doar 15 ani,Queen Latifah lucra într-un restaurant „Burger King”,fâcând de mâncare,preparând băuturile şi,nu în ultimul rând,spălând toaletele. Chiar ea recunoaşte că experienţa a ajutat-o foarte mult şi le mulţumeşte alor ei,pentru etica puternică pe care i-au insuflat-o de mică.

„Nu mi-a fost niciodată ruşine că spălam toalete;de fapt,la finalul unei sesiuni de curăţenie,toaletele erau tot atât de curate precum cele de acasă!”,mărturiseşte frumoasa mulatră. Cariera de aici s-a încheiat curând totuşi,din cauza unei altercaţii avute cu unul dintre superiorii săi.

Amy Adams-hostesa «pieptoasă»

Actriţa din „Luptătorul” a început să câştige bani servind bere în celebrul bar Hooters,imediat după liceu. Şi chiar dacă activa pe scenele de teatru locale,Amy avea nevoie de bani pentru a-şi putea permite prima maşină;aşa că,preţ de câteva săptămâni bune,a lucrat cot la cot cu alte fete,servind băuturi în acest bar.

Ziua însă,o puteai găsi într-unul dintre magazinele GAP,şi deşi recunoaşte că în urma experienţei din Hooters a învăţat câteva lucruri,spune că pur şi simplu nu putea servi pe la mese în pantalonaşi scurţi şi maiou.  

Jennifer Aniston-mesageră pe două roţi

Undeva prin Manhattanul anilor ‘80,Jennifer încerca,ca oricare alt om,să-şi plătească facturile şi chiria. Şi cum altfel,decât făcând pe mesagera?! Mărturiseşte însă că această perioadă a vieţii i-a displăcut complet:„Cel mai dificil job pe care l-am avut vreodată a fost cel de mesager pe două roţi. Aveam doar 19 ani şi umblam zilnic pe bicicletă,prin New York,pentru a livra colete,iar cel mai penibil moment a fost atunci când,pur şi simplu,nu am putut evita o portieră de maşină,ce tocmai se deschidea!”

Brad Pitt-puiul nebun

Actorul îşi câştiga pe vremuri banii de buzunar îmbrăcat într-un costum de cocoş,reprezentând astfel celebra companie fast-food El Pollo Loco (Puiul Nebun). Pentru câteva ore pe zi trebuia să împartă pliante pe Sunset Boulevard,în Los Angeles;însă nu s-a oprit aici. Brad a fost o vreme şi şofer pentru o companie de escorte.

Johnny Depp-membrul unei formaţii «costumate»

Mai ţii minte formaţia rock KISS? Ei bine,Johnny Depp,pe vremea când încă nu juca roluri ca Edward Mâini-de-Foarfece şi Căpitanul Jack Sparrow,obişnuia să se deghizeze după modelul celebrei formaţii. De ce? Pentru că aşa a început totul;în tinereţe,Johnny făcea şi el parte dintr-o trupă muzicală,ce obişnuia să poarte costume ciudate.

Megan Fox-banană vorbitoare

Chiar dacă acum apare destul de golaşă,atât în roluri,cât şi pe covorul roşu,în trecut Megan îşi câştiga existenţa mai mult decât îmbrăcată. Pe vremea când era doar o adolescentă din Florida,Megan s-a angajat într-un magazin cu sucuri naturale,neştiind că va trebui să-l promoveze din spatele... unei banane. Caraghiosul costum a adus numeroase glume răutăcioase la adresa frumoasei brunete,însă acum totul este dat uitării. Banana-Megan este în prezent faimoasă pentru rolurile sale din «Transformers»,aşa că răutăcioşii... să mai zică ceva,dacă pot!

Mai multe