Prinţul Charles a vizitat din nou România

30 mai 2014   Viață de vedetă

Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat recent într-o vizită în România, a vorbit din nou cu multă admiraţie despre ţara noastră, pe care o vizitează de mai bine de 16 ani.

În cadrul unui interviu acordat prezentatoarei de ştiri Andreea Esca,Prinţul Charles a ţinut să precizeze faptul că nu există în toată lumea pajişti cu flori sălbatice şi păduri atât de frumoase ca în România. În plus,apreciază că aici există foarte multe ferme de mici dimensiuni şi consideră că "modul în care românii cultivă pământul a dat naştere unor peisaje fenomenale şi unei biodiversităţi uimitoare".

Iubitor al meleagurilor transilvănene,unde deţine mai multe proprietăţi,moştenitorul coroanei britanice şi,fără îndoială,unul dintre cei mai importanţi ambasadori al României,a adăugat că apreciază şi alte zone ale ţării,printre care Maramureş,Bucovina sau Horezu.

În ţara noastră,Prinţul Charles deţine şi o fundaţie pe care a înfiinţat-oîn anul 2000,cu scopul de a conserva şi pune în valoare peisajul cultural şi natural din localităţile cu biserici fortificate din Transilvania.

Mai multe