Probleme în paradis! Mama lui Paris Hilton, furioasă pe ginerele său. L-a poreclit „caracatiţă‟

28 ianuarie 2022   Viață de vedetă

La finalul anului trecut, Paris Hilton, moştenitoarea Imperiului Hilton, s-a căsătorit cu mare fast cu antreprenorul Carter Reum. Deşi a fost una dintre cele mai frumoase nunţi din istorie, mama lui Paris, Kathy, s-a simţit jignită de către Carter, în perioada pregătirilor!

Pe 25 noiembrie, Paris Hilton s-a căsătorit cu antreprenorul Bel Air, într-o ceremonie fastuoasă. A fost una dintre cele mai aşteptate nunţi din istorie, mai ales că se ştiau deja pretenţiile luxoase ale moştenitoarei Hilton. Totul a ieşit perfect, aşa cum Paris şi-a dorit, însă nu perfectă a fost şi relaţia lui Kathy Hilton, mama lui Paris, cu viitorul ei ginere. Kathy a fost atât de supărată pe el, încât l-a poreclit „caracatiţă‟.

De curând, Kathy Hilton a vorbit despre neînţelegerile pe care le-a avut cu noul său ginere în timpul planificării nunţii sale, Paris Hilton. Potrivit ei, Carter s-ar fi implicat prea mult în planificarea nunţii sale cu Paris. În timpul unei apariţii televizate la „The Tonight Show‟, cu Jimmy Fallon, Katy i s-a adresat lui Carter cu „caracatiţă‟ sau „groomzilla‟, porecle pe care le foloseşte pentru Carter.

Paris Hilton, în apărarea soţului

Confuz, gazda emisiunii, Jimmy Fallon, a întrebat-o de ce îi spune aşa. „Pentru că are mâinile în toate. M-a jignit... El suna la prăjituri. El chema trupa. El chema organizatorul de petreceri. El suna la hoteluri, la tot…‟. Mama lui Paris Hilton a adăugat că el nu trebuia să se implice atât de mult în planificare, deşi Carter însuşi era mirele: „Chiar el a ales invitaţiile de nuntă‟, a spus ea nervoasă. 

În urma declaraţiilor mamei sale, Paris a sărit în apărarea soţului ei, spunând că este „foarte responsabil şi foarte organizat‟.

Fanii vor putea vedea planificarea nunţii lor în noul lor reality show „Paris In Love‟. 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe