Produse pentru îngrijirea mâinilor

12 ianuarie 2012   Viață de vedetă

Iarna, mâinile au nevoie de o îngrijire specială. Factorii climatici, precum frigul sau vântul, duc la înroşirea, crăparea şi uscarea lor. Iată cum te ţii departe de aceste neplăceri!

Pentru a-ţi proteja mâinile de frig,poartă mănuşi călduroase şi nu le lăsa mult timp să stea la temperaturi scăzute. De asemenea,foloseşte creme hidratante care să le restabilească pH-ul. Tratamentul pentru mâini şi unghi Gerocossen Activ C conţine gălbenele,vitaminele B5 şi E,precum şi ulei de măsline. El hidratează,netezeşte şi măreşte elasticitatea pielii. În plus,hrăneşte pielea şi o catifelează,iar unghiile sunt mai rezistente şi mai lucioase.

Preţ:8,7 lei

Dacă ai fost în oraş şi ţi-au îngheţat mâinile,nu da buzna la calorifer sau la sobă ca să le încălzeşti. Este de preferat să ţii mâinile sub jet de apă caldă sau rece,până îşi revin. Datorită combinaţiei de ceară de albine şi D-pantenol,crema Lipo-Potect de la Pharmaceris creează pe piele un strat superficial protector,prevenind uscarea palmelor şi protejând mâinile împotriva acţiunii negative a factorilor externi. Vitamina A consolidează funcţia de protecţie a cremei,accelerează ciclul de regenerare al epidermului şi previne pierderea de apă din straturile superficiale ale pielii.

 Preţ:în luna ianuarie,dacă achiziţionezi produse din gama Pharmaceris A,primeşti cadou o cremă de mâini.

Pentru menţinerea sănătăţii mâinii şi unghiilor,acizii graşi din capsulele Omega 3 de la Lysi sunt o alegere înţeleaptă. Ei sunt nutrienţi esenţiali pentru sănătatea şi frumuseţea pielii,deoarece ajută la buna circulaţie a sângelui,menţin elasticitatea şi tonicitatea epidermei.

Mai multe