Produsul revoltător pe care îl vinde un model pe Instagram: "Pentru toţi însetaţii"

18 iulie 2019   Viață de vedetă

Un model de pe Instagram, care are aproape patru milioane de urmăritori, a pus la vânzare apa în care face baie. Un borcan costă 30 de dolari.

Belle Delphine, bloggeriţa de 19 ani, a scos la vânzare un produs revoltător. Chiar apa în care face baie. Deşi preţul nu este unul deloc mic, 30 de dolari, ea a reuşit să vândă toate recipientele pe care le pregătise, în doar trei zile. 

”Am scos la vânzare apa în care am făcut baie, pentru toţi însetaţii”, a spus Belle. Chiar tânăra a recunoscut într-o postare pe contul său de Twitter că ”produsul” pe care ea îş vinde este ”absurd”: ”Până unde a putut merge umanitatea?”

Produsul conţine şi indicaţi: "apa nu ar trebui băută ci este destinată doar vindecării sufletului".

"Am vândut în jur de 500 de recipiente până acum. Sunt foarte surprinsă de răspunsul pe care l-am primit din partea fanilor. Nu mă aşteptam ca apa în care fac baie să primească atâta atenţie", a mai scris ea.

Belle Delphine a devenit cunoscută datorită costumelor sale de cosplay foarte sexy, dar şi datorită faptul că face feţe „ahegao” – expresia orgasmului în anime şi manga japoneză.

Sursă: newsweek.com

Mai multe