Răsfaţă-ţi simţurile primăvara asta cu arome proaspete de cireş

1 martie 2016   Viață de vedetă

Întâmpină venirea primăverii cu arome suave de cireş de la L’Occitane en Provence. Gama proaspăt lansată, Cherry Blossom Folie Florale, este o explozie de arome proaspete, de celebrare a renaşterii şi a naturii.

L’Occitaneeste prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea,a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje,a interzis utilizarea ingredientelor de origine animală şi testarea pe animale.

Evenimentul de lansare a gamei Cherry Blossom Folie Florale a fost marcat prin redeschiderea magazinului L’Occitane din AFI Palace Cotroceni,locul unde clienţii vor putea pătrunde pentru câteva clipe într-un colţ de atmosferă plină de aromele magice provensale consacrate.

Specialiştii L’Occitane şi-au propus să aducă un omagiu frumuseţii florilor de cireş şi parfumului lor delicat şi feminin ce vesteşte primăvara. Moleculele de aromă,obţinute pentru prima dată prin extracţie la temperatură scăzută,păstrează secretul unui parfum spontan care celebrează reînnoirea naturii într-o ploaie de miresme vibrante şi scânteietoare.

Gama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde apă de toaletă,gel de duş,lapte de corp şi cremă de mâini.

Mai multe