Reginele frumuseţii din istoria ”Miss World”

8 martie 2017   Viață de vedetă

Miss World este cel mai vechi concurs de frumuseţe din lume. A fost înfiinţat în 1957 de către Eric Morley, un agent de publicitate britanic. Iniţial a fost conceput ca un simplu eveniment, dar s-a dovedit a fi atât de popular încât a devenit un eveniment anual.

Potrivit site-ului Bright Side,a fost realizată o listă cu cele mai frumoase femei din lume şi care sunt câştigătoare ale competiţiei Miss World.

Susana Duijm,Venezuela – Miss World 1955

Venezuela deţine recordul pentru câştigarea competiţiei Miss World. Reprezentantele acestei ţări au câştigat în total de şase ori,iar Susana a fost prima,în anul 1955. Graţie acestui titlu,şi-a urmat o carieră reuşind să lucreze ca prezentator Tv.

Penelope Coelen,South Africa-Miss World 1958

În vârstă de 18 ani,Penelope Coelen a extaziat publicul şi a devenit prima câştigătoare a competiţiei din Africa de Sud. Mai târziu,a revenit în ţara natală,unde s-a căsătorit şi a devenit mama a cinci fii,şi acum are trei nepoţi. Coelen este interesată de fotografie şi este proprietara unui salon de frumuseţe. Un tip de trandafir a fost numit după ea:Rosa Penny Coelen.

Ann Sidney,Marea Britanie – Miss World 1964

Ann Sidney a fost a doua reprezentantă din ţara ei care a câştigat competiţia Miss World. După victoria ei,Ann a jucat o serie de roluri minore la televiziune,inclusiv în The Avengersşi Are You Being Served?Ea a mai jucat în filmul lui James Bond,You only live twice.

Madeline Hartog-Bel,Peru – Miss World 1967

După câştigarea titlului Miss World,Madeline s-a mutat în Paris,iar mai târziu,în sudul Floridei. Acolo s-a căsătorit şi are o fată.

Jennifer Hosten,Groenlanda – Miss World 1970

La un an după ce a câştigat concursul,Jennifer a început să lucreze la Air Canada. Între timp s-a căsătorit şi s-a mutat în Bermuda,şi mai târziu în Canada,unde a absolvit universitatea şi a devenit psihoterapeut. Ea are doi copii şi cinci nepoţi.

Cindy Breakspear,Jamaica – Miss World 1976

Cindy Breakspeare a părăsit cariera de model şi în loc s-a dedicat muzicii. Ea are trei copii,inclusiv un fiu cu Damian Marley,care a urmat pe urmele tatălui său şi a devenit un artist reggae celebru.

  

Sarah-Jane Hutt,Marea Britanie – Miss World 1983

Sarah-Jane Hutt a fost un alt reprezentant al Marii Britanii,care a cucerit titlul de frumusete cel mai râvnit din lume. Victoria  ei i-a înfuriat atât de tare pe ceilalte concurente,dar ea a fost destul de îndrăzneaţă să critice decizia juriului,iar unul chiar a refuzat să participe la punerea coroanei Miss World pe cap.

Linda Pétursdóttir,Islanda – Miss World 1988

Linda este nu numai regina frumuseţii,ci,de asemenea,o femeie de afaceri de succes. Pe parcursul a 20 de ani,ea a fondat propria companie de spa,a publicat o autobiografie,iar în 2015 a participat din nou la concursul Miss World-de data aceasta ca membru al juriului.

  Aishwarya Rai,India – Miss World 1994

Aishwarya Rai este o celebră actriţă,model şi ambasador al frumuseţii pentru L'Oreal. Ea vorbeşte fluent cinci limbi:engleză,hindi,marathi,tamil şi Tulu. În 2007 s-a căsătorit cu Abhishek Bachchan,fiul celebrului actor Amitabh Bachchan,iar în 2011 au născut o fată.

Citeşte şi:Secretele de frumuseţe ale actriţei Aishwarya Rai

Priyanka Chopra,India – Miss World 2000

Priyanka este o talentată cântăreaţă,actriţă şi model. Ea a participat,de asemenea,la numeroase evenimente de caritate în India şi SUA,plus că este ambasador al bunăvoinţei pentru fondul de caritate CAF şi Confederaţia Industriei din India. Ea a ajutat la organizarea de campanii de eradicare a analfabetismului.

Azra Akin,Turcia – Miss World 2002

Azra Akın este o celebră actriţă,dansatoare şi model,câştigătoare a show-urilor de televiziune  The Games şi Yok Boyle DANS (echivalentul turcesc Dancing With the Stars). Ea vorbeşte turcă,olandeză şi engleză.

Rosanna Davison,Irlanda – Miss World 2003

Rosanna Davison este model,actriţă,cântăreaţă şi autoare cărţii de gătit Eat Yourself Beautiful,care a devenit un bestseller. Tatăl Rosannei este celebrul muzician Chris de Burgh,care a dedicat una dintre piesele sale fiicei.

Ksenia Sukhinova,Rusia – Miss World 2008

Ksenia a fost dedicată sportului,gimnasticii ritmice şi alergatului. După ce a câştigat Miss World,a continuat să urmeze cariera de modelîn Italia,Spania şi Franţa,unde a participat la spectacole Valentino şi alţi designeri celebri.

Megan Young,Filipine – Miss World 2013

Actriţă,model şi prezentator TV,Megan Young a devenit primul reprezentant din Filipine care a câştigat titlul de Miss World. Ea s-a născut în SUA,într-o familie mixtă (tatăl ei este american,mama ei este filipineză). Familia ei s-a mutat în Filipine,unde a terminat şcoala şi a decis să urmeze o carieră în televiziune.

Citeşte şi:Secretul japonezelor – cum îşi păstrează tinereţea şi frumuseţea

Rolene Strauss,Africa de Sud – Miss World 2014

Modelul Rolene Strauss a devenit a treia reprezentată a Africii de Sud care a câştigat titlul de Miss World. Rolene a devenit interesată de modeling de la o vârstă fragedă după ce a văzut încoronarea căştigătoarei sud-africane Miss World din 2000,la 8 ani.

Credit foto:brightside.me

Mai multe