Relaxare spa, la tine acasa!

10 noiembrie 2011   Viață de vedetă

Nu toată lumea are timpul sau banii necesari pentru a merge la spa cu regularitate, dar asta nu înseamnă că tu nu te poţi bucura de o zi de răsfăţ. Iată câteva sfaturi simple pentru o experienţă spa la tine acasă!

Lasă stresul să „intre la apă”!Primul lucru pe care trebuie să-l faci în ziua ta spa este o baie fierbinte. Creşte beneficiile eliminării stresului cu ajutorul unor săruri de baie aromatice sau pur şi simplu umple cada cu spumă. Ideea este de a renunţa la griji (şi gânduri negative) în timp ce asculţi muzică în surdină. Poţi de asemenea plasa pe marginea căzii lumânări parfumate,aşa că stinge lumina şi lasă-ţi mintea şi corpul să se relaxeze.

O dată ce te-ai „înmuiat”,e timpul să-ţi cureţi pielea,prin îndepărtarea celulelor moarte. Un scrub cu sare şi un burete mai dur este tot ce-ţi trebuie,pentru a-ţi lăsa pielea moale şi fină din cap până în picioare.

Adesea,te simţi mult prea grăbită ca să mai aplici şi o loţiune de corp,însă este un pas important de îngrijire a corpului,datorită hidratării. Optează pentru ceva parfumat subtil,pentru a evoca experienţa spa autentică şi pentru a te simţi fabulos.

În timp ce obţii relaxarea mult dorită,nu uita de faţa ta! Curăţă şi exfoliază,apoi alege o mască-tratament specifică tipului tău de piele. În timp ce aştepţi să îndepărtezi masca,stai pe spate în cadă şi relaxează-te! Foloseşte din plin timpul acesta pentru a-ţi curăţa mintea de stres şi tensiune. După mască aplică o cremă emolientă!

Mai multe