Robert Turcescu şi Casa Presei au lansat videoclip

5 martie 2013   Viață de vedetă

Recent, Robert Turcescu şi Casa Presei au realizat un videoclip al single-ului „Un refren”, piesa care s-a calificat în finala selectiei nationale Euroviosion 2013.

Videoclipul a fost regizat de Bobby Păunescu şi filmat alb-negru. Singurul accent de culoare este reprezentat de Monica Bârlădeanu,„guest-star” al clipului.

„Bobby şi Monica ne-au făcut o surpriză extraordinară. Colaborarea cu ei a însemnat enorm pentru noi,toţi cei din «Casa Presei»,iar rezultatul se vede.

Videoclipul este exact ceea ce ne-am dorit-o probă de eleganţă şi profesionalism. În pus,are doza de ironie pe care am vrut-o,fără exagerari inutile”,povesteşte Robert Turcescu

Toţi fanii Eurovision,ai lui Robert Turcescu şi  Casa Presei îşi pot susţine favoritul în finala selecţiei naţionale Eurovision 2013,sâmbătă,9 martie.

„Intrăm în finala de pe 9 martie cu emoţii,dar şi cu speranţă. Sintem numărul 1 în concurs şi am vrea să fim pe primul loc şi la finalul acestei competiţii.

Ştim că e greu,nu ne facem iluzii,dar mizăm pe votul publicului şi pe cel al juriului,pentru că «Un refren» este,înainte de toate,o piesă scrisă cu multă bucurie şi dintr-o mare dragoste pentru muzică. Iar muzica,se ştie,face întotdeauna minuni”,a adăugat Robert.

Mai multe