Rochii purtate de vedete la Cannes

13 mai 2011   Viață de vedetă

La a 64-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, actriţe celebre au defilat în branduri şi mai celebre. Vezi aici cele mai frumoase rochii!

 Nu-i festival de film care se respectă la care să nu poţi vedea cele mai spectaculoase rochii. Zilele acestea,la Cannes,actriţele au putut fi văzute în Gucci Premiere,Versace sau Marchesa. Lux,bun-gust,exuberanţă,stil de zile mari. Aşa cum era de aşteptat. Cum altfel?

Uma Thurman,membră a juriului,a cucerit criticii de modă încă din prima seară,cu rochia ei albă,marca Versace. Originalul creaţiei a stat în fulgii aplicaţi pe rochie. Cerceii verzi şi sandalele nud au completat cum nu se putea mai bine ţinuta. Cu părul strâns oarecum neglijent,Uma a fost „the big diva”.

Salma Hayek a ales luxul excesiv pentru festivalul european. Actriţa a purtat o rochie cu cristale aplicate,de la Gucci Preimiere,accesorizată sofisticat cu bijuterii vintage. Părul căzut liber pe o parte i-a dat un aer romantic. O apariţie ultra-elegantă,aşa cum toţi se aşteptau s-o vadă pe Hayek.

Ieri,în cea de-a doua zi de festival,a fost rândul celebrei Jane Fonda să atragă toate privirile. Actriţa în vârstă de 73 de ani şi-a făcut apariţia într-o rochie Emilio Pucci,ce poate fi descrisă printr-un singur cuvânt:rafinament.

Mel Griffith şi Antonio Banderas au pozat foarte apropiaţi,iar ea a ales o rochie care să nu se diferenţieze cromatic de costumul lui. Cei doi au purtat negru. Stylish!

Rachel McAdams a mizat pe o salopetă aurie şi nonconformistă.

Alexa Chung a ales o rochie de inspiraţie retro şi de-un alb strălucitor,accesorizată cu pantofi negri şi bijuterii glam.

Aishwarya Rai Bachchan a fost impecabilă într-o rochie în două culori,cu trenă. O notă aparte a dat ţinutei ceasul,accesoriu pe care puţine dive aleg să-l poarte pe covorul roşu.

Cu părul roşcat,desfăcut,şi o rochie cu aspect vintage,Bryce Dallas Howard a optat pentru un look lejer,dar de efect.

Elodie Bouchez a fost o apariţie foarte french. De remarcat sunt marginile rochiei,pentru că detaliile fac diferenţa!

Modelul Hofit Golan a adus movul la Cannes. Rochia ei a atras privirile prin... culoare.

Tilda Swinton a mizat pe albastrul sobru. Cu mâna în buzunarul rochiei şi prea puţin accesorizată,stilul ei s-a apropiat de stilul garçon. O ţinută completată de un exces de atitudine.

În rest,cocuri superbe,pantofi extravaganţi şi o invazie de stil pe un covor roşu. Ca la un festival de film!

Vezi galerie foto AICI!

Mai multe