Românca Ioana Lee a fost vedeta unui spectacol găzduit de Ambasada Franţei din SUA

22 mai 2017   Viață de vedetă

La sfârşitul săptămânii trecute, Ambasada Franţei din Statele Unite ale Americii a fost gazda unui eveniment caritabil de amploare internaţională. Scopul principal al acestui eveniment a fost celebrarea femeii moderne de succes, la care au participat diplomaţi, celebrităţi internaţionale şi foşt mari sportivi ai lumii.

Atracţia serii a fost spectacolul de modă,orchestrat impecabil de creatoarea de modă Iryna Mologoko,designer de origine rusă,ce se bucură de un mare succes în Washington D.C. Toate creaţiile Irynei,cunoscute sub brandul Mila Fashion,sunt făcute manual,în ediţie limitată,iar în seara de sâmbătă cea mai spectaculoasă rochie a fost purtată de românca-Ioana Lee.

În vârstă de 44 de ani,scriitoarea noastră a strălucit într-o rochie roşie superbă din tafta,tul cu dantelă şi broderii,în nuanţe diferite de roşu. Pentru a obţine un look cât mai dramatic,ochii Ioanei Lee au fost evidenţiaţi printr-un machiaj intens,în culori puternice şi mate aplicate pe toata pleoapa,de către specialista în make up Marily Guerra. Apariţia Ioanei Lee în impresionanta creaţie vestimentară roşie a încheiat spectacolul de modă,show la care toate biletele au fost vândute în întregime. Anamaria Maior,soţia ambasadorului român în SUA,George Cristian Maior,a purtat de asemenea o superbă rochie,însă de culoare neagră,cu trenă. 

Sursa foto: click.ro

Mai multe