Romantici incurabili la Hollywood

24 martie 2011   Viață de vedetă

Sunt frumoşi, celebri, bogaţi şi parcă nimic nu stă în calea fericirii lor. Pentru a-şi arăta dragostea, vedetele nu fac rabat de la nimic.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Faimoşi,ocupaţi,dar foarte îndrăgostiţi-aşa ar putea fi caracterizaţi cei mai frumoşi actori de la Hollywood. Pentru a-i face pe plac Angelinei,Brad i-a adoptat în 2005 pe cei doi copii ai acesteia,Maddox şi Zahara. În prezent,au şase copii,familia lor se măreşte în fiecare an şi locuiesc într-un castel de poveste din sudul Franţei.

Eva Longoria şi Toni Parker

O „nevastă disperată” mignonă şi un jucător profesionist de baschet:Eva Longoria şi Toni Parker formează un cuplu mai puţin obişnuit.

Cu toate acestea,cei doi se potrivesc de minune. S-au căsătorit în 2007,la Paris,la doi ani după ce s-au cunoscut. Şi pentru ca evenimentul să fie cu adevărat romantic,petrecerea a avut loc într-un castel datând din secolul al XVII-lea.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis

Actorul american şi cântăreaţa franceză s-au întâlnit în 1998 şi de atunci sunt de nedespărţit. Încă nu s-au căsătorit, dar au o fetiţă,Lily Rose, şi un băieţel, Jack. De dragul Vanessei ,căreia nu-i place stilul de viaţă agitat din SUA, Depp a decis să se mute în Franţa, ţara şansonetelor şi a declaraţiilor de dragoste.

Will Smith şi Jada Pinkett

Cei doi actori americani s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Prinţul din Bel Air” şi s-au căsătorit în 1997. Au doi copii şi par la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi. Will Smith este un romantic incurabil. El şi-a surprins soţia de ziua ei de naştere, ducând-o cu avionul la restaurantul preferat al acesteia din San Francisco.

Mai multe