Rona Hartner are o tumoră. Vedeta va fi operată de urgenţă VIDEO

23 februarie 2019   Viață de vedetă

Vedeta trece prin clipe cumplite. Actriţa şi vedeta de televiziune a fost depistată cu o tumoră. Rona Hartner a fost internata în spital unde medicii o vor opera luni.

Vestea trista a fost făcută chiar de către Rona Hartner. Aceasta a vrut să fie ea cea care le dă vestea proastă fanilor ei de pe Facebook.

Rona Hartner are o tumoră pe colon VIDEO

„Dragii mei, înainte să apară vreo veste ciudată, trebuie să vă spun eu despre ce e vorba. Am avut o stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgenţă şi internată de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Voi fi operată luni. Au găsit ceva la tomograf care nu este prea bun. Vreau să vă rog pe această cale să nu vă fie frică să vă duceţi la doctor, atunci când vă simţiţi rău. Eu am crezut că este o ocluzie intestinală, dar de fapt este o altă problemă.

Rona Hartner se operează luni

Este vorba despre o tumoare. Nu mi-e teamă să o operez de urgenţă. Am început deja tratamentul cu fier. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Mă bazez pe mesajele voastre şi să ştiţi că o să ies învingătoare.

Tumoarea este localizată, deci operabilă. Ceea ce este bine. Vă ţin la curent şi am încredere în medicii din România”, a declarat Rona Hartner în online.

Mai multe