Ruby a trecut prin clipe de coşmar după ce şi-a pus silicoane: "Mi s-a deschis operaţia, era carne vie"

28 noiembrie 2019   Viață de vedetă

Ruby este una dintre cele mai sexy prezenţe feminine din showbizul româneasc, însă ea s-a confruntat de-a lungul vremii cu numeroase probleme legate de aspectul fizic.

La 18 ani Ruby a apelat la chirurgia plastică pentru că i se părea că sânii săi sunt mult prea mari, astfel că a făcut o operaţie de micşorare, notează a1.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, de nerecunoscut după ce a renunţat la emisiunea de la PRO TV. Vedeta s-a tuns scurt şi s-a vopsit blond platinat

Câţiva ani mai târziu, a regretat decizia şi a păşit din nou în cabinetul medicului, de data aceasta pentru o mărire cu implant cu silicon, iar acum, sătulă de complexul pe care îl dezvoltase, şi-a făcut o nouă mărire. 

"Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie... Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!", a povestit Ruby, în urmă cu o lună.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Mărturisiri cutremurătoare: ”Am trecut prin momente foarte grele!”

Recent, Ruby a povestit cum după prima operaţie de mărire a sânilor nu a ascultat indicaţiile medicului şi s-a trezit cu carne vie, întrucât operaţia se desfăcuse.

"În ultimii 7 ani am avut complex. Eu nu mi-m văzut sănii de foarte multe ori, am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa. Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a dschis operaţia, era carne vie, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leocoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci", a spus Ruby la emisiunea Xtra Night Show.

Mai multe