Ryan Reynolds va lua o pauză de la actorie: „Vreau să trăiesc exact ca un om normal‟

13 decembrie 2021   Viață de vedetă

La începutul lunii octombrie, Ryan Reynolds şi-a surprins fanii cu un mesaj prin care a anunţat că va lua o pauză de la actorie. Cu ce se va ocupa?

În timp ce unii actori îşi doresc să obţină cât mai multe roluri, în special acum, după o perioadă în care nu s-a mai jucat la fel de mult ca înainte de pandemie, Ryan Reynolds nu are această dorinţă. El a anunţat pe data de 16 octombrie, printr-un mesaj postat pe Instagram, că urmează să între într-un „mic an sabatic de la realizarea de filme‟. 

Cu o avere estimată la 150 de milioane de dolari, Reynolds a spus că va refuza orice nou proiect, până cel puţin în vara anului 2022. Nu se va muta într-o altă ţară şi nici nu ia în calcul să îşi schimbe definitiv profesia. Motivul pentru care actorul îşi doreşte să stea departe de lumina reflectoarelor este legat de familie. Ce va face vedeta „Deadpool‟?

Ryan Reynolds va lua o pauză de la actorie pentru a petrece mai mult timp cu copiii săi şi pentru a se concentra asupra companiei sale de publicitate. Cele trei fiice ale sale au 6, 5 şi 2 ani şi, conform actorului, el nu îşi doreşte să rateze niciun moment frumos din copilăria lor. Ryan îşi doreşte să le facă baie fetelor, să meargă cu ele la înot, să gătească împreună şi să le ajute la activităţile şcolare.

„Nu vreau să ratez această perioadă importantă a copiilor mei. Eu voi lucra la propria companie de publicitate şi voi avea şansa să petrec mai mult timp cu fetele. Când filmez un film, de cele mai multe ori, sunt plecat în Europa. Aşa că îmi permit să mă retrag, în acest moment perfect al vieţii mele. Este vorba de familia mea şi de compania mea. Mă voi concentra doar pe aceste activităţi, în această perioadă‟, a spus el, adăugând că atunci când cresc copiii, timpul „pur şi simplu zboară‟.

De asemenea, actorul a subliniat faptul că îşi doreşte mult să aibă parte de o viaţă „normală‟, în perioada următoare: „Vreau să trăiesc exact ca un om normal. Vreau ca fetele mele să aibă un program normal. Eu şi Blake nu am filmat niciodată în acelaşi timp, dar am fost în acelaşi timp plecaţi. Deci, nu a fost bine pentru copiii mei. Acum, îmi place să fiu un tată prezent. Îmi place să le duc la şcoală, îmi place să le iau de la şcoală. Îmi place să am timp asupra lucrurilor care mă pasionează‟, a completat actorul.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest

Mai multe