Şapte prietene şi-au cumpărat o casă de vis în care să locuiască împreună când vor ieşi la pensie

11 iulie 2019   Viață de vedetă

Şapte femei din China au decis să rămână împreună până la adânci bătrâneţi, demonstrând că totul este posibil când îţi doreşti ceva cu adevărat şi că prietenia nu ţine cont de nimic. Femeile şi-au cumpărat o vilă de lux, au amenajat-o după placul lor şi intenţionează să locuiască împreună pentru tot restul vieţii.

Totul a pornit de la o glumă pentru că niciuna dintre ele nu a crezut că dorinţa lor se va materializa. Dar şi-au investit toate economiile într-o casă ca în reviste, unde plănuiesc să se retragă atunci când ajung la pensie.

Se cunosc de mai bine de 20 de ani, iar ideea de a îmbătrâni împreună le-a surâs. Planul a prins contur după ce una dintre ele a găsit o casă de 700 de metri pătraţi în suburbiile oraşului portuar Guangzhou. 

După ceva timp, cu o investiţie de 4 milioane de yuani (aproape 590 000 de dolari), construcţia a fost finalizată. Casa de vis cu trei etaje are şapte dormitoare, o bucătărie mare deschisă, o piscină şi un foişor, pe care prietenele l-au construit de la zero.

Majoritatea camerelor au ferestre uriaşe pentru ca fiecare dintre ele să vadă cum se ridică ceaţa sau cum răsare soarele, fără să fie nevoie să se ridice din pat.

„Vom găti, vom face grătare în câmp şi vom merge la cumpărături în satul vecin”, a povestit una dintre ele.

Sursă: boredpanda.com

Mai multe