Se căsătoreşte Gina Pistol cu Smiley? Scărlătescu a spus tot! "Trebuie să iasă grozav”

21 ianuarie 2019   Viață de vedetă

De aproape doi ani, Gina Pistol trăieşte departe de ochii presei o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Deşi nu mai e un secret că sunt împreună, cei doi au fost discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu, un bun prieten al Ginei Pistol, a mai oferit câteva informaţii legate de cei doi, multe dintre ele în timpul emisiunii "Chefi la cuţite".

"Ginuţo, mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav”, a spus Cătălin Scărlătescu într-una din emisiunile trecute. 

Chef-ul a mai vorbit despre relaţia Ginei cu Smiley în cadrul unui interviu acordat revistei Viva. 

„Pe Smiley l-am cunoscut, este un băiat extraordinar. Le este bine împreună. Mă bucur pentru Gina. Pare că s-a apropiat mai mult aşa, decât în alte relaţii. Este fericită. Când o s-o văd cu ochii umflaţi de plâns, nu o să mai fie. Sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu. 

Smiley este însă extrem de Când a fost întrebat cum arată femeia ideală pentru el, iar acesta a dat un răspuns care probabil că a bucurat-o pe Gina: "Cred că femeia cu care sunt e cea ideală".  

Deşi relaţia lor este una serioasă, cei doi se feresc de ochii presei şi preferă ca relaţia lor să se consume în linişte.  

Mai multe