Secretul unui cuplu care a aniversat 70 de ani de mariaj: ”Încă îşi recită poezii de dragoste!”

12 august 2019   Viață de vedetă

Să-ţi găseşti sufletul pereche ai putea să crezi că este imposibil în ziua de astăzi, însă un cuplu a arătat, încă o dată, că dragostea adevărată există şi poate înfrunta orice bariere.

Wang Dey, în vârstă de 98 de ani şi Chao Yuhua, în vârstă de 97 de ani, s-au căsătorit într-un parc din Chongquing, China, în urmă cu 70 de ani. Au depăşit, însă, orice barieră şi au continuat să se iubească şi să se respecte, iar acum, la împlinirea a şapte decenii de mariaj, ei au decis să-şi sărbătorească dragostea într-un mod inedit şi au mers în locuri în care au fost. 

”, a mărturisit fiul cel mic al cuplului, potrivit CNN. 

Citeşte şi:

Cu prilejul aniversării a şapte decenii de relaţie, copiii acestora au organizat o petrecere pe cinste, întrucât pentru a marca anii petrecuţi împreună, aceştia şi copiii lor (patru la număr) au reprodus fotografiile vechi, de pe vremea când erau proaspăt căsătoriţi. 

Citeşte şi:

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde

”, potrivit mărturisirilor făcute de fiul lor, care a precizat, de asemenea, că ”poeziile de dragoste pe care şi le-au scris în timpul războiului încă le recită cu voce tare.”

Cei doi soţi, însă, plănuiesc să ajungă în locurile dragi lor şi la aniversarea a o sută de ani. 

Mai multe