Serenadă de la fostul soţ pentru Cheryl Cole

24 august 2011   Viață de vedetă

Celebrul fotbalist englez Ashley Cole a surprins-o pe fosta lui soţie, Cheryl Cole, cântându-i o serenadă la o petrecere care a avut loc serile trecute, în Londra.

Ashley Cole i-a cântat fostei sale soţii o versiune a cântecului  „Just the Way You Are", a artistului Bruno Mars. Cei doi au mers împreună la o petrecere de casă nouă a unor prieteni.

O sursă a declarat pentru ziarul britanic „The Sun" că interpretarea lui Ashley a fost groaznică,dar că lui Cheryl i-a plăcut,fiind impresionată şi emoţionată de „cadoul" primit.

Mai mult, cântăreaţa britanică i-a dedicat la rândul ei o melodie fostului soţ, şi anume piesa „Amazed",interpretată de trupa Lonestar.

Deşi Cheryl (28 de ani) s-a despărţit de Ashley Cole anul trecut,din cauza infidelităţii acestuia,se pare că britanica-şi doreşte să reînoade relaţia. Ashley a înşelat-o pe Cheryl cu mai multe femei şi a făcut-o să sufere enorm,dar cântăreaţa pare hotărâtă să-l ierte şi să-i dea o nouă şansă.

Cei doi au început să-şi petreacă tot mai mult timp împreună. Chiar la petrecerea de ziua lui Cheryl,în iunie,Ashley a fost unul dintre invitaţii speciali. El chiar a fost văzut dansând tandru cu fosta sa soţie.

Mai multe