Snoop Dogg a lansat o piesă în colaborare cu o româncă

10 februarie 2012   Viață de vedetă

Rapperul american Snoop Doog a lansat o piesă în colaborare cu tânăra cântăreaţă Brigitta Balog (Brighi). "Play me like a violin" este prima melodie produsă în România pentru rapperul american şi prima colaborare a acestuia cu un artist român.

Videoclipul piesei a fost filmat într-un hotel de cinci stele din Milano,apariţia lui Snoop Dogg în videoclip fiind filmată în SUA.

În vârstă de 22 de ani,orădeanca Brigitta Balogh studiază muzica de la nouă ani şi a câştigat numeroase premii în competiţii muzicale naţionale,dar şi internaţionale. Cântăreaţa este o fostă concurentă a emisiunilor "Se naşte o stea" din Ungaria şi Megastar din România.

Snoop Dogg a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy,a lansat 11 albume solo şi a jucat în peste 35 de filme. Artistul şi-a început cariera de rapper la începutul anilor ’90. Din 1993,când a devenit celebru,Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?","Gin and Juice","Groupie Luv","From tha Chuuuch to da Palace",Beautiful,"Drop It Like It's Hot","That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este Doggumentary (2011).

Mai multe