Soții Beckham au plătit 66 de milioane de euro cu bani lichizi pentru „Palatul Buckingham din Miami”

24 octombrie 2024   Viață de vedetă

Fostul fotbalist și creatoarea de modă au o avere comună de peste jumătate de miliard de euro, așa că își permit să-și extindă imperiul imobiliar cu încă o proprietate. Pentru care au plătit cash!

Luna aceasta, David Beckham și Victoria Beckham și-au cumpărat casă! O vilă superbă, cu nouă dormitoare, în Florida, care este fix pe placul multimilionarilor britanici. Celebrul cuplu n-a avut nevoie de ipotecă pentru a achiziționa vila de lux, de fapt au achitat-o cu bani lichizi, ceea ce este destul de neobișnuit la o sumă atât de mare de bani – 66 de milioane de euro!  

David și Victoria au semnat contractul de cumpărare pe 3 octombrie și sunt de-atunci fericiții posesori ai unei vile impresionante, care este denumită „Palatul Buckingham din Miami”. „Este casa visurilor lor și rodul muncii lor”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun”.   

Se pare că soții Beckham au cumpărat casa pentru a fi cât mai aproape de serviciul lui David, echipa de fotbal Inter Miami, pe care o conduce. Construită în 2018, vila se află pe canalul Biscayne și are 9 dormitoare, cinci băi și o bucătărie demnă de un restantant de lux, dotată cu cele mai noi dispozitive și aparate culinare.

În plus, vila de lux conține propriul cinema, o sală de sport, un spa și o piscină generoasă. În exterior, există o bucătărie de vară, o terasă acoperită și... o proveliște de vis. Această casă nu e singura lor proprietate, evident. Beckhamii mai dețin în portofoliul lor imobiliar un apartament de lux în Miami, pe care au cheltuit nu mai puțin de 20 de milioane de dolari, în 2020.

Apartamentul lor din Miami era, până recent, sediul central al familiei Beckham. Fiul lor Brooklyn locuiește și el în Statele Unite împreună cu soția lui, Nicola Peltz, iar vizitele lor sunt frecvente la părinții lui.

Acum, Beckhamii au la dispoziție o suprafață mai mare de care dispun în Miami, unde lucrează fostul fotbalist de top. Iar soția lui are deja bine deszvoltată o afacere în fashion, ținutele Victoriei Beckham fiind purtate pe covorul roșu de numeroase celebrități americane. Așadar, aveau nevoie de mai mult spațiu de desfășurare peste ocean, nu credeți?

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe