Soţul cântăreţei Celine Dion a murit după o lungă luptă împotriva cancerului

15 ianuarie 2016   Viață de vedetă

René Angélil, soţul cântăreţei Celine Dion, în vârstă de 73 de ani, a murit în cursul dimineţii de joi, au confirmat reprezentanţii acestuia.

René Angélil a decedat în reşedinţa sa din Las Vegas,"după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului". Printr-o declaraţie,familia cere ca intimitatea lor să fie respectată în acest moment.

În august 2015,Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei,René Angélil,doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale,lucru care s-a şi întâmplat.

Aceasta nu a fost prima dată când Rene s-a luptat cu această boală. În 1998,el a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer. El a avut scoasă o tumoră din gât şi după tratament,el s-a recuperat. Din păcate,cancerul a reapărut,şi de această dată,a fost fatal. Celine era pregătită pentru această veste tristă,şi a fost mereu alături,pentru a avea grijă de soţul ei bolnav.

În timp ce majoritatea fanilor cântăreţei Celine Dion îl ştiu pe Rene ca manager şi soţ a acesteia,el a fost de fapt cântăreţ de muzică pop în anii 1960. Acesta a făcut parte a grupului canadian francez,The Baronets,şi au avut succes prin traducerea de hituri pop din limba engleză în franceză pentru partea Quebec-ului din Canada. După ce trupa s-a despărţit,Rene a trecut la o carieră de manager. El s-a întâlnit,potrivit relatărilor cu Celine în 1980,atunci când ea avea doar 12 ani,unde împreună cu mama sa au fost pentru o piesă demo. Acesta  a fost emoţionat şi impresionat de vocea acesteia. Ca managerul ei,Rene a ajutat-o pe Celine să se dezvolte,şi datorită talentului şi vocii pe care o are,a ajuns un superstar internaţional.

Cei doi au început o relaţie romantică la începutul anilor 1990,  şi s-au căsătorit în 1994. Au trei fii împreună:René-Charles,Eddy şi Nelson. René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară,respectiv pe Anne-Marie,Patrick şi Jean-Pierre,care în prezent sunt adulţi.

Gândurile şi rugăciunile prietenilor şi cunoscuţilor merg la familie şi prietenii lui Rene în aceste memente.

Mai multe