Star Trek: Următoarea generaţie. De ce Patrick Stewart a insistat să filmeze o scenă întreagă complet nud

18 mai 2021   Viață de vedetă

Când a avut premiera Star Trek: Următoarea generaţie, fanii de-o viaţă Star Trek nu s-au arătat încântaţi. Mulţi s-au declarat înşelaţi, după ce făcuseră lobby pentru serialul lor preferat, cu distribuţia bine-cunoscută. Până la urmă, şi primii fani declaraţi ai filmului au dat o şansă producţiei, mai ales că Patrick Stewart, cel care l-a portretizat pe căpitanul Jean-Luc Picard, a jucat impecabil şi chiar a insistat să filmeze o scenă întreagă complet nud.

El şi-a luat munca foarte în serios, iar acest lucru s-a reflectat în calitatea performanţei sale. Potrivit IMDb, Stewart s-a născut în Anglia şi a fost implicat în mai multe grupuri de teatru local până la vârsta de 12 ani. A crescut într-o familie cu resurse modeste, aşa că a fost nevoit să muncească din greu pentru a-şi permite să urmeze cursurile şcolii de teatru.

În 1966, Stewart s-a alăturat companiei de teatru „Royal Shakespeare‟ şi a rămas acolo pentru următorii 27 de ani. A pornit mai apoi pe calea mirajului, spre Hollywood. În 1984, Stewart a fost distribuit în filmul „Dune‟. Experinţa sa anterioară în actorie l-a făcut ca, în doar câţiva ani, să obţină rolul care i-a adus celebritatea.

De ce a jucat Patrick gol în Star Trek

Modul serios în care s-a implicat în rolurile cinematografice şi pasiunea pentru actorie l-au determinat pe Patrick să îşi ducă munca la un nivel ridicat. Potrivit Mental Floss, într-un episod, căpitanul Picard a fost capturat de Cardassians.

În scenariu, Stewart trebuia să fie torturat. Şi cum celebrul actor susţine organizaţia Amnesty International, care militează pentru apărarea drepturilor omului, acesta a găsit un moment prielnic pentru a atrage atenţia asupra torturii, care este o încălcare gravă şi încă răspândită a drepturilor omului.

Din respect pentru victimele torturii, Stewart a urmărit videoclipuri cu declaraţii de la oameni care suferiseră şi a considerat că este important să fie cât mai credibil în scena în care este torturat. Prin urmare, a insistat să joace prima scenă de tortură complet dezbrăcat.

@shutterstock

Mai multe