Ştefan Manolache, primele declaraţii după despărţirea de Andreea Antonescu: ”Nu am tras şi nu o să trag niciodată de o femeie!”

8 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Vestea că Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache nu mai formează un cuplu a surprins pe toată lumea, iar acum, fostul iubit al artistei a rupt tăcerea.

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Cancan, acesta a mărturisit că artista s-ar fi schimbat radical după ce a primit un telefon de la fostul soţ, care i-ar fi reproşat speculaţiile apărute în presă privind o eventuală sarcină.

”Nu ne-am certat deloc, nu am avut nici măcar o discuţie în contradictoriu. Singura discuţie care ar fi putut s-o deranjeze a fost cu câteva zile înainte, când am fost la munte, erau şi părinţii mei şi a venit vorba despre divorţul ei. Rămăsese ca mama s-o ajute cu actele, ea fiind avocat, să se rezolve situaţia.

Oana Roman îşi strigă suferinţa după despărţirea de Marius Elisei: "Eu şi Izabela avem nevoie de el!"

Eu mi-am deschis nişte afaceri la Iaşi şi am căzut de acord să stăm o perioadă acolo, mai ales că şi Sienna este plecată în America. După ce am gătit, am mâncat, dintr-odată mi-a zis ca a sunat-o Traian, fostul ei soţ, în legătură cu speculaţiile legate de sarcină şi de acolo s-a schimbat total.

Deci nu îmi venea să cred, parcă era alt om. Vorbesc cu mama ei, nici ea nu ştie motivul pentru care a luat această decizie şi oricum nu vrea sub nicio formă să se împace cu Traian. Toată lumea a fost uimită. Însă mi-a zis să nu insist, că ea îşi asumă decizia luată. Eu nu am tras şi nu o să trag niciodată de o femeie. A plecat şi apoi m-a blocat peste tot”, a mărturisit Ştefan Manolache, potrivit sursei citate.

Tily Nicolae a pozat dezbrăcată cu trei luni înainte de a naşte: ”V-am spus că nu voi fi o gravidă model!”

Andreea Antonescu a vorbit şi ea despre separare, dezvăluind că îi e clar că nu mai formează un cuplu: ”Niciodată să nu spui niciodată. De la bun început am stabilit că relaţia noastră o să se încheie în momentul în care nouă nu o să ne mai fie bine. În momentul în care n-am mai simţit că sunt acolo, am decis să pun punct. Nu a existat un motiv, o ceartă. Nici acum nu ştiu adevăratul motiv. Contrar tuturor zvonurilor despre Ştefan, eu n-am ce să îi reproşez acestui bărbat. S-a comportat incredibil de bine cu mine.”, a precizat ea. 

Mai multe