Sucuri cu efect antirid. Iată ce să bei!

9 iulie 2015   Viață de vedetă

Nu doar cremele antiîmbătrânire te ajută să menţii pielea feţei catifelată şi fără cute inestetice, ci şi sucurile hidratante din fructe şi legume. Printre cele mai eficiente astfel de băuturi se numără şi preparatele de mai jos.

Suc de morcovi

Întrucât conţin antioxidanţi,vitamine şi minerale,morcovii sunt ideali în îngrijirea pielii. Îi poţi folosi atât ca ingrediente în măştile de înfrumuseţare preparate în casă,cât şi sub formă de suc. Băutura obţinută prin stoarcerea acestor legume revitalizează tenul,reduce fotosensibilitatea,protejând astfel pielea de efectele razelor ultraviolete.

În plus,întrucât are în compoziţie multă vitamina A,încetineşte procesul de îmbătrânire şi poate avea un rol important în regenerarea pielii,deoarece ajută la producerea colagenului. Bea un pahar de suc de morcov zilnic şi vei avea mai puţine probleme cu acneea.

Pont

Combină suc de morcovi cu suc de mere sau de ananas,în părţi egale,şi aplică pe faţă. După un sfert de oră,îndepărtează cu apă rece şi apoi dă-te cu o cremă intens hrănitoare.

Suc de banane  

Bogate în fibre şi proteine,dar şi vitamine şi minerale,bananele ocupă un loc fruntaş în topul alimentelor care întârzie apariţia ridurilor. Acestea hidratează pielea,o menţin fermă şi strălucitoare. Ca să prepari o băutură eficientă în catifelarea tenului,pune în blender o banană,o ceaşcă de gheaţă şi o linguriţă de ulei de seminţe de in (efect antiinflamator). Bea câte un pahar de suc zilnic şi vei observa efectele benefice începând cu prima săptămână.

Suc de pepene galben    

Pentru ca pielea ta să-şi păstreze fermitatea şi să capete un plus de strălucire,bea suc de pepene galben,câte două căni pe zi,dimineaţa şi seara. Băutura te răcoreşte pe caniculă,hidratează şi abundă în vitaminele C şi A,aceasta din urmă fiind responsabilă în organism de refacerea ţesuturilor pielii.

Mai multe