Susan Sarandon, în căutarea partenerului la 74 de ani! „Bărbat, femeie, nu contează. Vaccinat anti-COVID să fie!”

5 mai 2021   Viață de vedetă

La cei 74 de ani pe care-i numără – şi nu-i arată! - actriţa hollywoodiană este câştigătoare a premiului Oscar, mamă, bunică, activist înrăit şi femeie de afaceri. Bifând toate aceste reuşite până acum, vedeta este şi în căutarea partenerului ideal, pentru a avea cu cine să împartă laurii succesului.

În cadrul podcastului Divorced Not Dead (n.r. Divorţat, nu mort), Susan a dezvăluit că-şi caută jumătatea. „Nu-mi pasă dacă e bărbat sau femeie. Sunt deschisă la orice vârstă şi culoare a pielii. Pentru mine, astfel de aspecte nu sunt decât detalii insignifiante”, a ţinut să precizeze actriţa. Ce criterii trebuie să îndeplinească persoana alături de care Sarandon plănuieşte să-şi petreacă tot restul vieţii?

Starul hollywoodian îşi doreşte, mai presus decât orice, pe cineva aventuros lângă ea, motiv pentru care nu-şi îndreaptă, în mod normal, privirea spre oamenii de vârsta ei. „Una dintre problemele celor care au vârsta mea e că lumea îşi doreşte să fie în viaţă şi atât, să păstreze situaţia actuală cât mai mult timp posibil, nu neapărat să evolueze. Şi-au pierdut curiozitatea, nu-i mai interesează distracţia, nu mai sunt deschişi la ceva nou şi incitant”, precizează ea.

„Poate fi un profesor de liceu sau un scriitor, poate avea succes profesional sau nu, nu-mi pasă, atât timp când face cu pasiune orice face zi de zi”, a adăugat vedeta cu privire la persoana pe care o caută. Mai mult, cel sau cea care-i va ţine companie trebuie să nu fie intimidat sau intimidată de succesul ei, de faptul că price trecător poate veni spre ei (sau ele) ca să o complimenteze pe actriţă, iar acest lucru nu trebuie să-l afecteze pe cel de lângă ea. Sau pe cea de lângă ea, pentru că sexul partenerului ei de viaţă poate fi şi feminin, nu?

Susan a făcut referire la fostul ei partener, Jonathan Bricklin, un jucător de ping-pong semi-profesionist, cu care a avut o relaţie de 5 ani şi care este cu 30 de ani mai tânăr decât ea. „Cariera mea era mai de succes şi... după cinci ani... el avea o furie imensă împotriva a tot ceea ce reprezentam eu. Omul, pur şi simplu, nu era destul de evoluat”, a conchis ea.

Înainte de-a încheia lista calităţilor pe care partenerul ei trebuie să le aibă, Sarandon a ţinut să mai facă o scurtă precizare: „Trebuie să fie cineva care s-a vaccinat împotriva COVID, asta este esenţial! Ca să nu ne mai facem griji şi în privinţa asta...” Există, aşadar, doritori?

Foto - Shutterstock

Mai multe